Τετελεσμένα στην Αμμόχωστο ετοιμάζει η Τουρκία – «Ρίχνει» δυο δις δολάρια!

Ενώ οι πολίτες της παίρνουν τρόφιμα και φάρμακα με… δελτία, ο σουλτάνος έχει μεγάλα σχέδια!

Ενώ η τουρκική οικονομία καταρρέει και ο λαός της Τουρκίας παίρνει βασικά είδη με δελτία, ο σουλτάνος ετοιμάζει νέα τετελεσμένα στην Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου-Τρικώμου-Αγίου Σεργίου.

Επένδυση δυο δις δολαρίων έχει στα σκαριά ο Ερντογάν μέσω του υπό συζήτηση πολεοδομικού σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής, που έχει υπογραφεί από τον ψευδοπρωθυπουργό των κατεχομένων Φαΐζ Σουτζούογλου.

Εντός του χρόνου μάλιστα θα δοθούν στους «δήμους» της κατεχόμενης περιοχής της Κύπρου κονδύλια 150 με 200 εκατομμύρια τουρκικές λίρες! Ενώ έχει δημιουργηθεί ταμείο στο οποίο έχουν κατατεθεί χρήματα από τον οικοδομικό κλάδο της Τουρκίας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι Τούρκοι επενδυτές κάνουν λόγο για «δημιουργία ενός νέου Βαρωσιού», που θα δώσει χρήμα στο ψευδοκράτος, θα φέρει τουρίστες, κάτι που σημαίνει σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Άγκυρας, έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.