Ο «μπουνταλάς» Ακάρ νομίζει ότι θα εισβάλουμε στην Τουρκία – Χουλουσί, από μέσα θα πέσετε

Μεγάλος τρόμος έχει καταλάβει το νου και την καρδιά του Χουλουσί Ακάρ. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι τα «ασκέρια» του είναι χαμηλής αντίληψης και εκπαίδευσης και δεν μπορούν να αναμετρηθούν με δυτικό τακτικό στρατό, εάν το τολμήσουν θα υποστούν πανωλεθρίες σαν εκείνες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν μπορεί να κρατηθεί, ούτε για τα προσχήματα και έχει εγκλωβιστεί σε παραλήρημα αναφορικά με τα εξοπλιστικά της Ελλάδας. Είναι τόσο μικρονοϊκός (δεν θεωρείται έξυπνος ο Ακάρ, κουτοπόνηρος είναι) που νομίζει στο απλοϊκό ασιάτικο μυαλό του ότι απειλείται από την Ελλάδα.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αντί να κοιτά τη χώρα του που έχει καταρρεύσει οικονομικά και οι Τούρκοι σιτίζονται από τα σκουπίδια, ασχολείται με τα οικονομικά της Ελλάδας και για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να εξοπλιστεί διότι δεν έχει να πληρώσει.

Είναι τόσο απλοϊκοί οι Τούρκοι στη σκέψη τους, μικρά παιδιά, που το ίδιο είπε ο Ερντογάν στον Εμανουέλ Μακρόν.

Του είπε να μην μας δώσει όπλα γιατί δεν θα τον πληρώσουμε, λες και τα εξοπλιστικά προγράμματα είναι σαν τα χρέη κάποιου σε ένα μπακάλη.

Βεβαίως, ο Μακρόν απάντησε στον Τούρκο πρόεδρο ότι «η Ελλάδα έχει λεφτά» και τότε ο Ερντογάν, ο απλοϊκός λουστράκος της Κωνσταντινούπολης, αναφώνησε: «για τα λεφτά γίνονται όλα!».

Γιατί ξεστόμισε κάτι τόσο αφελές, όταν ο ίδιος με το σόι του και την αυλή του έχουν καταλεηλατήσει τον τουρκικό λαό, προφανώς το είπε σε μία έξαρση αμήχανου εκνευρισμού και όχι επειδή είναι κάποιος ιδεολόγος.

Ο Χουλουσί Ακάρ, που είναι γνωστός «μπουνταλάς», θυμάστε το φιάσκο με την επιχείρηση απελευθέρωσης των Τούρκων πρακτόρων στο Κουρδιστάν που αντί να τους ελευθερώσει τους σκότωσε, επιμένει να λέει ότι η Ελλάδα δεν έχει λεφτά.

Δηλαδή τι νομίζει ότι κάνει; «Δυσφήμιση» στον απέναντι ανταγωνιστή μπακάλη;

Ή θεωρεί ότι θα αποτρέψει Αμερικανούς και Γάλλους με τέτοιες κουβέντες του καφενείου;

Ο ίδιος «μπουνταλάς» κάλεσε επίσης τους Έλληνες «να διδαχθούν από την ιστορία και το 1922».

Μα έχουμε διδαχθεί από το 1922. Αυτό να φοβάσαι Ακάρ, έχουμε διδαχθεί πολύ καλά.

Δεν θα σας διαμελίσουμε εμείς, ούτε θα πάρουμε εδάφη σας. Αυτό δεν το έχετε καταλάβει ανατολίτες χωριάτες.

Εκ των έσω θα καταρρεύσετε. Και πάνω στα κομμάτια σας θα δημιουργηθούν νέα κράτη.

Ένα από αυτά θα μπει και στην ΕΕ. Αυτό με τους εξημερωμένους Τούρκους.

Εμείς Ακάρ δεν θέλουμε εδάφη σας. Εκεί μπερδεύεσαι «μπουνταλά».

Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν θέλαμε εδάφη πέρα από την κοιτίδα μας. Μην μπερδεύεις το Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος με τους Έλληνες.

Εμείς λιμάνια και δίκτυα θέλουμε.

Τα εδάφη έχουν κόστος ανατολίτη βάρβαρε, εμείς είμαστε ναυτικό έθνος, θέλουμε δίκτυα και λιμάνια.

Για τις θάλασσές μας εξοπλιζόμαστε. Για τις θαλασσινές οδούς.

Και όταν «σκάσετε» από μέσα, είναι σίγουρο, να περιορίσουμε το ωστικό κύμα της κατάρρευσής σας εντός την επικράτειάς σας.

Κατάλαβες τώρα Χουλουσί Ακάρ;

Ή χρειάζεσαι κάνα τάγμα αναλυτών για να στο εξηγήσουν; Μπουνταλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ:

«Η Ελλάδα έχει υπερβολική αγάπη για τα εξοπλιστικά.

»Επιδιώκουν να εξοπλιστούν με την ενθάρρυνση και την κατεύθυνση της Γαλλίας. Ονειρεύονται. Αλλά αυτή είναι που προκαλεί ζημίες.

»Δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις για τα όπλα που αγόρασαν.

»Αυτό επιδεινώνει τις υπάρχουσες οικονομικές δυσκολίες του ελληνικού λαού.

»Ο εξοπλισμός δεν έχει κανένα νόημα ακόμα κι αν είναι αριθμητικά ισοδύναμος με την Τουρκία γιατί τα μαθηματικά και η ιστορίας είναι ξεκάθαρα.

»Το 1919 ξεκίνησαν μια περιπέτεια με την ενθάρρυνση Βρετανών και Γάλλων.

»Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: 9Η Σεπτεμβρίου 1922. Οι Έλληνες να διδαχθούν από την ιστορία».

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για διπλωματική επίθεση από την ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global το ελληνικό κράτος με τις συμφωνίες που σύναψε με ΗΠΑ και Γαλλία ξεκίνησε μια διπλωματική επίθεση ενώ κατηγορούν την Ελλάδα πως επιθυμεί να μειώσει την επιρροή της Τουρκίας στην Αφρική.

«Η Ελλάδα ξεκίνησε μια διπλωματική επίθεση. Ήδη έχουν υπογραφεί με ΗΠΑ και Γαλλία, σημαντικές συμφωνίες αμυντικής συνεργασίας.

»Παράλληλα Έλληνες αξιωματούχοι ξεκίνησαν επισκέψεις σε διάφορα σημεία του κόσμου.

»Μετά το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα φαίνεται πως ξεκίνησε ενέργειες για να μειώσει την επιρροή της Τουρκίας στην Αφρική», αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ του εν λόγω τηλεοπτικού δικτύου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.