ΟΙ U2 ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ άστεγους στους δρόμους του Δουβλίνου (VIDEO)

Ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο και η μπάντα του συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο με σκοπό την προσφορά βοήθειας στους άστεγους της πόλης, μέσω της Κοινότητας Simon, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθάει άστεγους ή άτομα που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο.

Τα μέλη των U2 ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ, καθώς και τα κάλαντα «Holy Night» και «O Night Divine», ενώ νωρίτερα τραγούδησαν το «Baby Please Come Home», που είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά η Νταρλίν Λοβ το 1963.

Στη συναυλία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Ιρλανδοί μουσικοί: Γκλεν Χάνσαρντ, Ντάμιεν Ράις, Ντάνι Ορίλι, Ίμελντα Μέι, Λουκ Κλερκίν, Μούντι και Ρόισιν Ο.

Στην Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 10.000 άστεγοι, μεταξύ των οποίων και 4.000 παιδιά. Η φιλανθρωπική οργάνωση Inner City Helping Homeless ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν να κοιμούνται στον δρόμο το βράδυ της Κυριακής.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.