Καβγάς Κουρουμπλή – Σκουρλέτη: Κάποιοι θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει στο 20%

Βγήκαν τα μαχαίρια” στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να είπε ότι “κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20%, θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος σήκωσε το “γάντι”.

“Πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών που κάνετε” απάντησε και χαρακτήρισε “ντροπή” το να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών της Κουμουνδούρου.

Κατά τις ίδιες πηγές, τα “μαχαίρια βγήκαν” και για τη διαφοροποίηση του Νίκου Φίλη κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επένδυση στο Ελληνικό. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Φίλης δεν ψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αν και η γραμμή του κόμματος με απόφαση Αλέξη Τσίπρα, ήταν να υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο επί της αρχής, για να μην φανεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αντίθετος στις επενδύσεις. Ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι παραμένει συνεπής με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η συγκεκριμένη επένδυση, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση, δεν εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και οδηγεί σε καταστροφή του περιβάλλοντος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.