Σε διατεταγμένη υπηρεσία…

Του Όφι Ιοβόλου

Τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Κι ασχέτως αν ο καθεστωτικός Τύπος δια της λατρευτής του προπαγάνδας πασχίζει να εμφανίσει τον Μητσοτάκη ότι μάχεται για τα συμφέροντα της Ελλάδας, όλα συνηγορούν πως βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία για να επιστρέψει η χώρα σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας, όπως είχε πει ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο.

Μια επαρχία όπου οι γηγενείς (όσοι απομείνουν και δεν την εγκαταλείψουν ακολουθώντας τα χνάρια των λοιπών ξεριζωμένων Ελλήνων) θα αποτελούν μειοψηφία ένεκα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και μπολιάσματος, με αποκλειστικό ρόλο τη χρηματοδότηση του νεοραγιαδιστικού αυτού μορφώματος μέσω της φορολογικής αφαίμαξης.

Βέβαια, οι αυταπατημένοι μητσοτακικοί οπαδοί, οι οποίοι μειώνονται απειλητικά εξ ου και ο συνεχόμενος βομβαρδισμός με βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, προτάσσουν τις δήθεν πατριωτικές κινήσεις του ηγέτη τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον απαλλάξουν από το στίγμα του εθνομηδενισμού. Μάταιες όμως οι προσπάθειές τους καθώς είναι πια ανεξίτηλο.

Διότι τί να τα κάνουμε… νεοφιλελεύθερα αδέρφια τα Rafale ή την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια προς δυσμάς, όταν την ίδια στιγμή προαναγγέλλεται μετά βαΐων και κλάδων η ταπεινωτική συνθηκολόγηση των Πρεσπών του Αιγαίου;

Νομίζετε οι δόλιοι ότι ο λαός είναι εντελώς ανόητος και δεν δύναται να αντιληφθεί την παραπλάνηση που μεθοδεύετε με τέτοιου είδους κινήσεις.

Δυστυχώς φάνηκε ότι εσείς είστε κουτοί, γιατί εν μέσω των fake πατριωτικών πανηγυρισμών τα μεμέτια αποκάλυψαν τους μειοδοτικούς σχεδιασμούς σας.

Πάντως, αν είχατε μια πραγματική πατριωτική εξωτερική πολιτική ανακηρύσσοντας συνολικά τόσο την ΑΟΖ όσο και την επέκταση στα 12 μίλια, δεν θα ήσασταν αναγκασμένοι να υποδύεστε τους πατριώτες για να επισκιάσετε την προδοσία σας.

Όταν όμως εκτελείτε πειθήνια τις εντολές των δυναστών της πατρίδας προς διατήρηση των προνομίων του μητσοτακικού φέουδου, είναι δεδομένο ότι τη θέση του αγνού πατριωτισμού παίρνει η δολιότητα μπας και δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η απάτη και να διασυρθείς ανεπανόρθωτα.

Ακριβώς δηλαδή όπως συνέβη σε εσάς.

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα κάνετε μετα από τον επικό εξευτελισμό που υποστήκατε από τον σουλτάνο.

Ο οποίος σκόρπισε στον αέρα τα Rafale πριν ακόμα πετάξουν.

Οι διεθνείς σχέσεις και κατ΄ επέκταση τα γεωπολιτικά παίγνια είναι απαιτητικοί τομείς… νεοφιλελεύθερα αδέρφια.

Ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με έναν αδίστακτο δικτάτορα σαν τον Ερντογάν.

Ο οποίος παρ’ όλ’ αυτά τυχαίνει να είναι πατριώτης και εκμεταλλεύεται τα πάντα για να υπηρετήσει την πατρίδα του και να αυξήσει την κυριαρχία της.

Πόσω μάλλον όταν έχει απέναντί του προβλέψιμους απάτριδες.

Παίζοντας μαζί τους σαν τη γάτα με το ποντικί.

Άραγε υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού σας από τα δίχτυα του τραμπούκου επεκτατικού γείτονα;

Πολύ φοβούμαστε πως όχι.

Διότι όπως είπαμε, από τη στιγμή που έχετε αποδεχτεί τις διαταγές «εταίρων» και «συμμάχων» για ξεπούλημα του Αιγαίου ώστε να αρπάξουν τα κοιτάσματα που μας ανήκουν και να πάρετε προφανώς τα ανταλλάγματα προς ενίσχυση του τσιφλικιού σας, το τραγικό τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.

Και λέμε τραγικό, καθώς εξαιτίας της υποτέλειάς σας ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσουμε πολλά περισσότερα από τη θαλάσσια κυριαρχία μας.

Αποδείχτηκε περίτρανα με τη διαπόμπευση εκ κουμπάρου ορμώμενη.

Που ενώ σας κάλεσε για διερευνητικές προσποιούμενος όψιμα τον φιλειρηνιστή, κάτι που δεχτήκατε ασμένως, αμέσως μετα εξέδωσε Navtex για ασκήσεις στο Αιγαίο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι στην ατζέντα των συζητήσεων θα μπουν όλες οι μεταξύ μας υποτιθέμενες διαφορές που απορρέουν από την ανυπόστατη «γαλάζια πατρίδα» κι όχι μόνο.

Άρα από εκεί που ο Κυριάκος βαυκαλιζόταν ότι θα κλείσει τα ελληνοτουρκικά μονάχα με την παράδοση του Καστελόριζου, σύμφωνα με τα λεχθέντα της πρωθυπουργικής αδελφής, απειλείται με νέα Μικρασιατική Καταστροφή.

Κι όλα αυτά επειδή στα υπόγεια της καγκελαρίας φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού οι σκελετοί του σκοτεινού παρελθόντος της αγίας οικογένειας.

Με αποτέλεσμα να έχει δεθεί πισθάγκωνα η χώρα δίχως περιθώρια αντίδρασης σε όλα τα μείζονα ζητήματα.

Γιατί όπως θα έχετε συνειδητοποιήσει από την κυβερνητική διαχείριση της κορονο-κρίσης, δουλικότητα δεν επικρατεί μόνο στα εθνικά.

Αλλά παντού!!!

Όπου με την επίκληση της αυτονόητης προστασίας της ανθρωπινής ζωής (είδαμε με την ανοχύρωτη πολιτεία και τις εκατόμβες πόσο προστατεύτηκε) και τον λαό κλεισμένο στα σπίτια του, οι μητσοτακικοί ταγοί υλοποιούν όσα δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τα κοράκια των Βρυξελλών τα τελευταία μαύρα δέκα χρονιά.

Αλλά εμείς οι ποταποί του Antinews είμαστε συνωμοσιολόγοι.

Συνωμοσιολόγος όμως και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο οποίος κατήγγειλε εργαλειοποίηση της πανδημίας;

Συγκεκριμένα με αφορμή την παράταση του lockdown, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει τα εξής: «Η απαξίωση των εμπορευμάτων και των ίδιων των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, η πλήρης απορρύθμιση της αγοραστικής κίνησης και των καταναλωτικών συνηθειών και η συσσώρευση τεράστιων οφειλών, οδηγούν σε εργαλειοποίηση της πανδημίας και σε βίαιη αναδιάρθρωση της αγοράς προς όφελος των ισχυρών πολυεθνικών και των εγχώριων αλυσίδων. Για να μείνουν όρθιες, οι μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις μπορούν και πρέπει άμεσα να λειτουργήσουν, προασπίζοντας ταυτόχρονα το ύψιστο αγαθό της δημόσιας υγείας, όπως πράττουν απαρέγκλιτα από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης».

Κοινώς, ο τάχα πατριώτης πρωθυπουργός εγκαλείται από έναν συστημικό εκπρόσωπο της εγχώριας οικονομίας ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο Mall.

Με τη μεσαία τάξη -ναι, αυτή που τον ψήφησε για να λυτρωθεί από τη φορομπηχτική λαίλαπα του Τσίπρα- να οδεύει στην αφάνεια προς όφελος της ολιγαρχίας.

Με το περιβόητο σχέδιο Πισσαρίδη επί της ουσίας να επισημοποιεί τα παραπάνω, προμηνύοντας συμπληρωματικά την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.

Και την ίδια ώρα τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών να προεξοφλεί ότι η ελεημοσύνη που δίδεται στην παραπαίουσα ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας δεν είναι τζάμπα, αλλά θα καλυφθεί με νέα δυσβάσταχτα μνημόνια.

Ήτοι, η τσακισμένη μεσαία τάξη ενώ θα δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, θα συνεχίζει να διατηρεί στη ζωή με το αίμα της το άθλιο μεταπολιτευτικό κράτος.

Ώστε ο εκάστοτε Μητσοτάκης να μπορεί να κυβέρνα έχοντας εξασφαλισμένα τα λεφτόδεντρα που θα συντηρούν το υδροκέφαλο δημόσιο και τον στρατό συνταξιούχων, προσφέροντάς του τις αναγκαίες ψήφους.

Μια νοσηρή κατάσταση που θα ενισχυθεί με το περιλάλητο μπόλιασμα που αναφέραμε στην αρχή.

Κι ερχόμαστε στο ζουμί της διατεταγμένης υπηρεσίας.

Επειδή η ολοκλήρωσή της είναι αδύνατο να επιτευχθεί από αυτή τη Βουλή για ευνόητους λόγους (εκτός κι αν η πατριωτική πτέρυγα της ΝΔ είναι διατεθειμένη να αυτοκτονήσει ψηφίζοντας τη διχοτόμηση του Αιγαίου και νέα μνημόνια), ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να το πράξει στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τον εκλογικό αιφνιδιασμό που σχεδιάζει.

Πιθανότατα το φθινόπωρο, κατόπιν των απαραίτητων εμβολιασμών και της δημιουργίας σχετικής ανοσίας της αγέλης που θα επιτρέψει την… ηρωική έξοδο.

Βλέπετε ο παραλίγο νέος Μωυσής και νυν Έλβις της Ευρώπης θυσίασε την ευημερία του ελληνικού λαού για αυτή του γερμανικού (οι σκελετοί που λέγαμε) και προμηθεύθηκε λιγότερα εμβόλια από αυτά που αρχικά είχε υποσχεθεί (μα κι εδώ διατεταγμένη υπηρεσία;;;).

Έτσι αντί να πατήσει το πρόωρο προεκλογικό κουμπί το καλοκαίρι, όπως διέρρεαν οι μητσοτακικοί παπαγάλοι, το μεταθέτει για το φθινόπωρο.

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Θα καταφέρει ο… μεγάλος τιμονιέρης να κοροϊδέψει τους κοψοχέρηδες για δεύτερη φορά μπας και κατορθώσει μονάχος του τη μετατροπή της χώρας σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία;

Πιθανότατα όχι. Πρώτον γιατί τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά και δεύτερον γιατί χρειάζεται χείρα βοηθείας για να ολοκληρωθεί το ανοσιούργημα.

Συνεπώς, μήπως καλλιεργείται τεχνηέντως το απαιτούμενο έδαφος που θα οδηγήσει σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που ορέγονται εκ νέου «εταίροι» και «σύμμαχοι»;

Για να γίνει η μετάβαση στη δυστοπία όσο το δυνατό πιο αναίμακτα;

Κακά τα ψέματα, με Καραμανλή και Σαμαρά στη ΝΔ και στην κυβερνητική πλειοψηφία είναι αδύνατο να τελεσφορήσουν οι προδοτικοί σχεδιασμοί.

Άρα η μόνη λύση για να πετύχει το έγκλημα είναι η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.

Κι αυτό γίνεται μόνο με εκλογές.

Όπου μέσω μιας ανίερης συμμαχίας για να έχουν ήρεμους τους δολοφόνους της πατρίδας σε Ευρώπη και Αμερική, τόσο ο Κυριάκος όσο κι ο Αλέξης θα κοιτάξουν να στείλουν στο πυρ το εξώτερο όλα τα προσκόμματα που τους εμποδίζουν να φτιάξουν τον νέο δικομματισμό που επιθυμούν.

Το πρόσφατο κλίμα στη Βουλή με τις επιμέρους διαφωνίες και η πλάτη που βάζουν οι… προοδευτικές δυνάμεις στην εθνική μειοδοσία, δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης ότι βαίνουμε προ τα εκεί.

Στο χέρι μας είναι να συντρίψουμε τους ελεεινούς τυχοδιωκτισμούς…

ΥΓ. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε να έχει οργανωθεί στοιχειωδώς η Δύση για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος χτυπήματος από απέναντι. Κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα με άγνωστες τις συνέπειες. Αυτά τράβας ωστόσο όταν είσαι δεδομένος καταστρατηγώντας τον χρυσό κανόνα δεκαετιών περί μη αγγίγματος των ελληνοτουρκικών προς αποφυγή περιστάσεων σαν αυτών που βιώνουμε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.