Θαύμα! «Εξαφανίστηκε» μετά τη συμφωνία για το Brexit η… «νέα» μετάλλαξη του κορωνοϊού από τη Βρετανία

Θαύμα! «Εξαφανίστηκε» μετά τη συμφωνία για το Brexit η… «νέα» μετάλλαξη του κορωνοϊού από τη Βρετανία

Ως «δια μαγείας» εξαφανίστηκαν από τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, μετά την εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τη Βρετανία για το Brexit οι τρομολαγνικές ειδήσεις για τη «νέα» μετάλλαξη του κορωνοϊού από το Ηνωμένο Βασίλειο που ήταν γνωστή και κυκλοφορούσε στην Ευρώπη από τον… Σεπτέμβριο.

Μετά από τη συμφωνία η νέα μετάλλαξη μάλλον έπαψε ξαφνικά να αποτελεί σοβαρό λόγο ανησυχίας ή μήπως δεν αποτελούσε ποτέ ή τουλάχιστον ήταν κάτι που ήταν γνωστό εδώ και μήνες και υπήρχε ήδη σε πολλές χώρες;  

Πάντως ταυτόχρονα με τα δημοσιεύματα πολλές χώρες της ΕΕ έκλεισαν τα σύνορα με το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κομισιόν κάλεσε έκτακτη συνέλευση για να δει πως θ’ αντιμετωπίσει η ΕΕ τη «νέα» μετάλλαξη.

Λίγες μέρες αργότερα και ενώ η συμφωνία ήταν πλέον κοντά η έκτακτη συνέλευση της Κομισιόν αποφάσισε να εκδώσει σύσταση οι χώρες της ΕΕ να ανοίξουν πάλι τα σύνορά τους με το Ηνωμένο Βασίλειο. Τόσο απλά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.