Ο Τραμπ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καλεί σε μαζική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον

Ο Τραμπ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καλεί σε μαζική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον

Με μήνυμα του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καλεί τους υποστηρικτές του σε μεγάλη διαδήλωση στην Ουάσινγκτον 6 Ιανουαρίου 2021!

Ενόψει δηλαδή της ορκωμοσίας Μπάιντεν, που θα πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες μετά, στις 20 Ιανουαρίου.

Η έκθεση Ναβάρο που τεκμηριώνει νοθεία σε έξι πολιτείες, έκανε τον πρόεδρο να παίξει το τελευταίο του χαρτί με μαζική συγκέντρωση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ

Δείτε σκηνές από τα πρόσφατα επεισόδια στην Ουάσινγκτον κατά την τελευταία συγκέντρωση οπαδών του προέδρου, όταν μάλιστα δεν υπήρχε επίσημο κάλεσμα.

Η κίνηση αυτή αντιμετωπίζεται ήδη από τους δημοκρατικούς ως κηρύξει εμφυλίου πολέμου και αναζητούνται τρόποι αντίδρασης που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες αυθόρμητες εκδηλώσεις υπέρ του προέδρου, είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς.

Φανταστείτε τώρα όπως στην πόλη θα υπάρχουν και οπαδοί του Μπάιντεν πριν την ορκωμοσία, τι θα συμβεί, ειδικά όταν το κάλεσμα για διαμαρτυρία έρχεται από τον ίδιο τον Τραμπ.

Γιατί ο Τραμπ ανοίγει τώρα τις πύλες της κολάσεως

Ο Διευθυντής του Γραφείου Εμπορίου και Βιομηχανικής Πολιτικής Πίτερ Ναβάρο δημοσίευσε μια έκθεση την Πέμπτη, στην οποία περιγράφει αρκετά παραδείγματα παρατυπιών ψήφου που είναι «περισσότερο από επαρκείς» για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του Προέδρου Τραμπ.

Αυτός ήταν ο λόγος της έκρηξης του προέδρου και του καλέσματός που απηύθυνε για την μαζική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καλεί σε μαζική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον

 

Η έκθεση 36 σελίδων «αξιολογεί τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα των Προεδρικών Εκλογών του 2020 εξετάζοντας έξι διαστάσεις φερόμενων εκλογικών παρατυπιών σε έξι βασικές πολιτείες» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τα πρότυπα εκλογικών παρατυπιών … είναι τόσο ισχυρά και στις έξι περιοχές μάχης που δείχνουν μια συντονισμένη στρατηγική προκειμένου να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα εις βάρος του προέδρου και υπέρ του Μπάιντεν.

Οι έξι διαστάσεις των παρατυπιών ψήφου στην έκθεση περιλαμβάνουν: απλή απάτη ψηφοφόρων, λανθασμένη ψήφο, παραβιάσεις διαδικασιών, παραβιάσεις ρήτρας ίσης προστασίας, παρατυπίες μηχανών ψηφοφορίας και σημαντικές στατιστικές ανωμαλίες.

Και τα έξι από αυτά τα θέματα ψηφοφορίας παρατηρήθηκαν σε τουλάχιστον δύο βασικές πολιτείες, σύμφωνα με την έκθεση, και συνολικά έξι πολιτείες μάχης παρουσίασαν πολλαπλά παραδείγματα παρόμοιων διαστάσεων.

B73FB68E D222 4E73 855A CC060B31750C
Ο πίνακας παρατυπιών που παρουσίασε στην έκθεση του ο Ναβάρο

«Τα αποδεικτικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή αυτής της αξιολόγησης περιλαμβάνουν περισσότερες από 50 αγωγές και δικαστικές αποφάσεις, χιλιάδες ένορκες βεβαιώσεις και δηλώσεις, μαρτυρίες σε διάφορους κρατικούς χώρους, δημοσιευμένες αναλύσεις από ομάδες προβληματισμού και νομικά κέντρα, βίντεο και φωτογραφίες, δημόσια σχόλια και εκτεταμένη κάλυψη τύπου, σύμφωνα με την έκθεση.

Επιπλέον, η έκθεση παραθέτει ένορκες μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν ηλικιωμένους και αδύναμους με «αποτελεσματική πειρατεία των ταυτοτήτων και των ψήφων τους» και κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι χρησιμοποιούν την πανδημία του κοραναϊού για να χαλαρώσουν τις απαιτήσεις ταυτότητας των ψηφοφόρων στο σημείο που η συλλογή ψηφοφορίας και η απάτη θα μπορούσαν να διενεργηθούν  απαρατήρητα.

Η έκθεση περιγράφει τα περιστατικά στις βασικές πολιτείες του Ουισκόνσιν και της Πενσυλβανίας, όπου οι ψήφοι φέρονται να συλλέγονται παράνομα και να απορρίπτονται σε κουτιά.

Ψήφισαν μέχρι και νεκροί, σύμφωνα με την έκθεση.

«Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, μια στατιστική ανάλυση που διενήργησε η εκστρατεία Τραμπ βρήκε ότι φαίνεται να είναι πάνω από 8.000 επιβεβαιωμένοι νεκροί ψηφοφόροι που ψήφισαν μέσω ταχυδρομείου», σύμφωνα με την έκθεση.

«Στη Georgia ο εκτιμώμενος αριθμός υποτιθέμενων νεκρών ατόμων που ψήφισαν ισούται με το περιθώριο νίκης του Μπάιντεν.”

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι εν λόγω ψηφοφορίες λόγω των εντοπισμένων εκλογικών παρατυπιών είναι περισσότερο από επαρκείς για να αναιρέσουν το αποτέλεσμα υπέρ του Προέδρου Τραμπ εάν ακόμη και ένα σχετικά μικρό μέρος αυτών των εκλογών κρίνεται παράνομο».

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.