Γουχάν – Η πόλη γίνεται τουριστικός προορισμός

Γουχάν – Η πόλη γίνεται τουριστικός προορισμός

Αφού έγινε το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού, τώρα η Γουχάν επιστρέφει στο προσκήνιο με σποτ όπου προβάλλεται ως τουριστικός προορισμός.

Τώρα, σύμφωνα με το CNN,η πόλη θέλει να προσελκύσει τουρίστες και γι’ αυτόν τον λόγο παρουσίασε σποτ στο πλαίσιο της τουριστικής της καμπάνιας.

“Η Γουχάν ποτέ δεν διστάζει να δείξει την ομορφιά της και αυτοί που την αγαπούν βαθιά ελπίζουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα το καταλάβουν” αναφέρεται στο βίντεο που ανέβασε στο facebook το γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Γουχάν.

Γουχάν – Η πόλη γίνεται τουριστικός προορισμός

 

Η Γουχάν με πληθυσμό 11 εκατ. κατοίκους μπήκε σε καραντίνα στις 23 Ιανουαρίου που έληξε στις 8 Απριλίου ενώ κατάφερε να επιβραδύνει τον ρυθμό εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και να τον εκμηδενίσει

Από τον Μάιο δεν έχει αναφερθεί κρούσμα και αποτελεί κορυφαίο προορισμό στην Κίνα αφού ολοκληρώθηκε η κρίση σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε τον Απρίλιο από τα αρμόδια κινεζικά ερευνητικά κέντρα.

Η Γουχάν είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Κεντρική Κίνα.

Βρίσκεται στα ανατολικά της κοιλάδας Τσιανγκχάν, στις όχθες των ποταμών Γιανγκτσέ και Χαν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.