Πούτιν: Για πρώτη φορά κάνει αναφορά στις Αμερικανικές εκλογές

Πούτιν: Για πρώτη φορά κάνει αναφορά στις Αμερικανικές εκλογές.”Θα εργαστούμε με οποιονδήποτε έχει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού”, είπε ο Πούτιν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρεται στο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, ακολουθώντας τη δήλωση του Κρεμλίνου ότι “θα περιμένει για τα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, προτού σχολιάσει το αποτέλεσμά τους”.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να εργαστεί με οποιονδήποτε Αμερικανό ηγέτη και θα συγχαρεί όποιον αναδειχθεί σε νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι νομικές τυπικές διαδικασίες, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

“Θα εργαστούμε με οποιονδήποτε έχει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού”, είπε ο Πούτιν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Όμως, ο νικητής πρέπει να ανακηρυχθεί είτε από το αντίπαλο κόμμα, που θα πρέπει να αναγνωρίσει τη νίκη των αντιπάλων τους, είτε αφότου τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιωθούν με νομικό, νόμιμο τρόπο, πρόσθεσε.

Πηγή: Reuters/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.