Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Απομονωμένος σε δωμάτιο της πορτογαλικής ομοσπονδίας (φωτό)

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σταρ διαγνώστηκε με τον ιό λίγες ώρες πριν από τη αναμέτρηση με της Εθνικής του ομάδας με τη Σουηδία για το Nations League την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου.

Ο άσος της Γιουβέντους είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του αυτές τις μέρες και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες έδειξε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, έχει ήδη μπει σε απομόνωση και αυτό -λογικά – σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνει για δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία, πριν επιστρέψει στο Τορίνο για να αρχίσει ξανά προπονήσεις με τη Γιούβε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είναι απομονωμένος στο δωμάτιό του στις εγκαταστάσεις της πορτογαλικής ομοσπονδίας, απ’ όπου παρακολούθησε την προπόνηση των συμπαικτών του.

«Είναι καλά, θέλει να παίξει. Δεν έχει καταλάβει καλά τι του συνέβη», εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος για τον 35χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (14/10) ματς του Nations League με αντίπαλο τη Σουηδία. Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χάσει και αρκετούς αγώνες της Γιουβέντους, η οποία παίζει το Σάββατο (17/10) με την Κροτόνε για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη εβδομάδα (21/10) ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Champions League, αντιμετωπίζοντας στην Ουκρανία την Ντιναμό Κιέβου.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.