Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζει αποσκευές για ΗΠΑ και Καναδά!

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη βαλίτσα της γεμάτη τραγούδια, μουσική, ενέργεια, αγάπη και φως, «βγαίνει στο δρόμο» για να συναντήσει τους αγαπημένους της φίλους, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η Μελίνα Ασλανίδου με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, αλλά και με τον πολύ αγαπητό, Γιώργο Λιανό να προστίθεται στη συντροφιά της, θα «ηλεκτρίσει» τους ομογενείς μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες, που θα δώσει σε Αμερική και Καναδά τον Ιούνιο. Συναυλίες γεμάτες Ελλάδα, μια «Προσωπική Επιλογή» αγαπημένων τραγουδιών, που έχει κάνει η ίδια, και ξεκινά από αξέχαστα κλασικά, λαϊκά τραγούδια και φτάνει μέχρι τις δικές της πρόσφατες επιτυχίες.
Τραγούδια που αγαπήθηκαν, από το «Τι σου ‘κανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Να με δικαιολογήσεις», «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς», την Νο1 επιτυχία της χρονιάς «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento), η Μελίνα Ασλανίδου, ερμηνεύει και συγκινεί, τραγουδά και καθηλώνει, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.
aslanidou_2017_06
Μια σχέση που δεν μετρά χιλιόμετρα και αποστάσεις, μιας και οι φανατικοί θαυμαστές της βρίσκονται σε κάθε πλευρά της υφηλίου, όπου χτυπά ελληνική καρδιά, με πυρήνα στην Αμερική και στον Καναδά, όπου με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τις συναυλίες της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, μόλις ανακοινώθηκαν, οι εμφανίσεις σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Τορόντο και Μόντρεαλ πλησιάζουν να γίνουν sold out!
Η Μελίνα είναι ο δικός μας άνθρωπος και μας το αποδεικνύει και με την επιλογή του τίτλου του πρόσφατου CD της, «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», που αγγίζει πλατινένιες πωλήσεις.
Είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.
Στην πορεία της ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, στις ρίζες και στην παράδοση αλλά και στο «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα, κάτι που απέδειξε και με την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ, που περιλαμβάνει 13 εκτελέσεις διαχρονικών επιτυχιών του μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου όπως «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μια γυναίκα μπορεί», «Ζήλεια μου», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Άϊντε μάτια μου γλυκά», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και άλλα.
Πρόγραμμα συναυλιών:
Σικάγο – Παρασκευή, 9 Ιουνίου – Concorde Banquets
Νέα Υόρκη – Σάββατο, 10 Ιουνίου – Melrose Ballroom
Βοστόνη – Πέμπτη, 15 Ιουνίου – Royale Ballroom
Τορόντο – Παρασκευή, 16 Ιουνίου – The Forth
Μόντρεαλ – Σάββατο, 17 Ιουνίου – Rialto Theatre

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.