Παγκόσμιο viral το συγκλονιστικό τραγούδι μουσουλμάνων κατά του Ισλαμικού Κράτους (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει βίντεο εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Μέσης Ανατολής η οποία δημιούργησε ένα τραγούδι ώστε να στείλει μήνυμα κατά των βιαιοτήτων του Ισλαμικού Κράτους.Η εταιρεία που έφτιαξε το συγκεκριμένο βίντεο-τραγούδι ονομάζεται Zain και είναι από το Κουβέιτ. Μέχρι στιγμής, τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο. Το Ραμαζάνι υπήρξε η αφορμή ώστε η εταιρεία να φτιάξει αυτό το τραγούδι και να περάσει αυτά τα πολύ ισχυρά μηνύματα.
Η διαφήμιση αυτή δείχνει πολλούς ανθρώπους -κάθε ηλικίας- της Μέσης Ανατολής να προσπαθούν μέσω του τραγουδιού και των στίχων τους να αποτρέψουν έναν τζιχαντιστή βομβιστή από το να ανατιναχθεί. Ένας από τους στίχους που ακούγεται από το στόμα ενός παιδιού είναι ο εξής: «Ότι γέμισες τα νεκροταφεία με τα παιδιά μας και άδειασες τα θρανία».
Ένας ακόμη δυνατός στίχος στο τραγούδι αναφέρει και την ουσία του δημιουργήματος λέγοντας: «Θα αντιμετωπίσουμε το μίσος τους με τραγούδια αγάπης».
https://www.youtube.com/watch?v=U49nOBFv508rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.