Λέρωσες τη μπλούζα σου με μέικ-απ; Να πώς θα αφαιρέσεις το λεκέ σε δευτερόλεπτα

Λερωθήκατε καθώς πήγατε να φορέσετε το ρούχο σας; Η λύση βρίσκεται δίπλα σας.
Κι ενώ είναι πιο βολικό πρώτα να βάφεσαι και μετά να ντύνεσαι, υπάρχει μια παγίδα σε αυτό. Καθώς θα φορέσετε τη μπλούζα ή το φόρεμα σας και αυτό θα «γλιστρήσει» πάνω στο πρόσωπό σας, το πιο πιθανό είναι να αποκτήσει ανοιχτόχρωμους καφέ λεκέδες από το μέικ-απ που μόλις έχετε απλώσει στο πρόσωπο σας. Πφφφ! Εκνευριστικό; Πολύ. Διορθώνεται; Άμεσα. 
Αν έχετε προσπαθήσει να σώσετε την κατάσταση με νερό, μάλλον έχετε έρθει αντιμέτωπη με τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Δηλαδή το χρώμα να απλωθεί κι άλλο στο «λαιμό» της μπλούζας ή του φορέματος. 
Οκ, σαφώς μπορείτε να είστε πιο προσεκτική και να φοράτε τα ρούχα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το μακιγιαρισμένο σας πρόσωπο. Επειδή όμως δε γεννηθήκαμε για να έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη συμβουλή τις φορές που προσπαθούμε να ετοιμαστούμε (και δη βιαστικά), υπάρχει μια λύση που μπορεί να επανορθώσει την κατάσταση και να σβήσει τον λεκέ σε χρόνο dt.
Πηγαίνετε στο μπάνιο σας ή εκεί που τοποθετείτε το νεσεσέρ σας. Ανοίξτε το νεσεσέρ σας και πάρτε ένα μαντηλάκι καθαρισμού. Ω ναι. 
Ένα από τα πιο αποτελεσματικά τιπ του πλανήτη. Ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσετε τους λεκέδες μέικ απ ακόμα και από κάτασπρη μπλούζα. Τρίβετε ελαφρώς το σημείο που έχει λερωθεί με ένα μαντηλάκι καθαρισμού και όλα γίνονται όπως πρώτα. Σαν να μην λερώθηκε ποτέ, τίποτα! 
Μας ευχαριστείτε άλλη φορά!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.