Το κόλπο για να ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε δευτερόλεπτα


Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι το πρωί καθώς φεύγουμε για τη δουλειά, είναι ο πάγος που σχηματίζεται επάνω στο παρμπρίζ εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας ή του χιονιού. Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να εξαφανιστεί ο πάγος; Δείτε πόσο απλό είναι το κόλπο… 
Συνήθως οι οδηγοί αναγκάζονται να περιμένουν πολύ ώρα έως ότου ζεσταθεί αρκετά το γυαλί εσωτερικά με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, για να λυθεί το πρόβλημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνετε ζεστό νερό σε ένα παγωμένο ή κρύο παράθυρο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ραγίσει ή να σπάσει το γυαλί!
Υπάρχει ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος. Δείτε πόσο απλό είναι το κόλπο…
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε:
1 μέρος νερό
2 μέρη αλκοόλη (οινόπνευμα) για εντριβή
Αυτό είναι! Τα αναμιγνύετε και βάζετε το διάλυμα σε ένα δοχείο με ψεκασμό. Ψεκάζετε το διάλυμα πάνω στο παγωμένο παρμπρίζ και ο πάγος καθαρίζει σε λίγα δευτερόλεπτα!
Το κόλπο αυτό λειτουργεί λόγω του απίστευτα χαμηλού σημείου πήξης της ισοπροπυλικής αλκοόλης (οινόπνευμα) που είναι στους -89°C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=TrcDxVM_gbUrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.