Κυτταρίτιδα: Τι πρέπει να κάνεις για να μην την αποκτήσεις, ή για να τη μειώσεις!

Είναι η περίοδος που δίνουμε περισσότερη προσοχή στην περιποίηση του σώματός μας και ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να διώξουμε την κυτταρίτιδα
από πάνω μας ή για να διατηρήσουμε την όψη της επιδερμίδας μας λεία. Υπάρχουν 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε πιστά έτσι ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο γυναικες στην παραλια

1-Μην ξεχνάς το νερό
Είναι η πρώτη συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά. Όσο και αν σου φαίνεται σαν να είναι μια λεπτομέρεια, η συμβολή του νερού στην όψη της επιδερμίδας σου είναι πραγματικά πολύτιμη. Το νερό βοηθάει την επιδερμίδα μας να ενυδατωθεί, καθώς και τον οργανισμό μας να αποβάλει τις τοξίνες. Προσπάθησε να πίνεις μέχρι 2 λίτρα νερό την ημέρα και θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σου.

2-Κάνε απολέπιση
Το πρώτο στάδιο για να περιποιηθούμε το δέρμα μας στην οποιαδήποτε περίπτωση είναι να διώξουμε να νεκρά κύτταρα. Μ’ αυτόν τον τρόπο το δέρμα μας μετά είναι έτοιμο για την απαραίτητη ενυδάτωση που πρέπει να ακολουθήσει και απορροφά πολύ πιο εύκολα την κρέμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.

3-Χρησιμοποίησε την κατάλληλη βούρτσα σώματος
Υπάρχουν ειδικές βούρτσες σώματος που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα. Χρησιμοποίησέ τη μετά που θα έχεις κάνει απολέπιση, στο ντουζ με κυκλικές κινήσεις στις προβληματικές περιοχές και θα μείνεις έκπληκτή αρχικά από το πόσο απαλό θα είναι το δέρμα σου μετά και σταδιακά και από το αποτέλεσμα στην όψη του δέρματός σου.

4-Η κατάλληλη κρέμα
Σίγουρα θα έχεις ακούσει το πόσο αναποτελεσματικές είναι οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο γιατί καταλήγουμε να τις χρησιμοποιούμε βιαστικά και όχι με τον σωστό τρόπο, χωρίς να βλέπουμε τελικά κάποιο αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, και τα οποία μπορείς να εμπιστευθείς, συνοδεύονται συχνά από οδηγίες χρήσεις. Οι κυκλικές κινήσεις και πάλι είναι απαραίτητες ενώ αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να αφήνεις την οποιαδήποτε κρέμα να απορροφάται όσο το δυνατόν περισσότερο.

5-Η σωστή διατροφή και η γυμναστική
Είναι ίσως οι πιο σημαντικοί παράγοντες αναφορικά με τη μείωση της κυτταρίτιδας. Βάλε στη διατροφή σου πολλά πράσινα λαχανικά και προτίμησε τροφές υψηλές σε βιταμίνη C, όπως το πλιγούρι και τα φασολάκια. Τελευταίες έρευνες έχουν δείξει, επίσης, ότι από τις πιο αποτελεσματικές τροφές στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι οι μπανάνες και η παπάγια καθώς είναι και τα δύο, φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο.

Πηγή: joytv.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.