Πώς καθαρίζουμε έξυπνα και απλά τα καλοριφέρ – Άψογο αποτέλεσμα (βίντεο)

Πώς καθαρίζουμε έξυπνα και απλά τα καλοριφέρ – Άψογο αποτέλεσμα

Ελάχιστοι γνωρίζουν πώς να καθαρίσουν τα σώματα του καλοριφέρ και ‘έτσι, απλά ανέχονται την σκόνη και τις βρομιές βαθιά στο εσωτερικό τους. Μια γυναίκα, ωστόσο, μοιράστηκε στην γνωστή πλατφόρμα TikTok ένα μοναδικό κόλπο για να τα καθαρίζετε.

Κάπου εδώ να επισημάνουμε ότι αυτό αφορά μόνο τα «παραδοσιακά» σώματα καλοριφέρ που λειτουργούν με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο και όχι τα ηλεκτρικά καλοριφέρ: αν ρίξετε κάτι υγρό μέσα σε αυτά, θα υπάρξει πρόβλημα, προφανώς!
Η γυναίκα στο βίντεο αρχικά στρώνει μια πετσέτα κάτω από το καλοριφέρ και ένα σχετικά μεγάλο πλαστικό δοχείο. Εκεί μαζεύονται τα βρόμικα νερά, για… να μη γίνει χάλια το σαλόνι!

Στη συνέχεια, αναμιγνύει βραστό νερό και σκόνη πλυντηρίου σε μια κανάτα, προτού ρίξει το διάλυμα κυριολεκτικά μέσα στο καλοριφέρ, αργά-αργά, και το αφήσει να μαζευτεί στο δοχείο από κάτω.

Εάν δεν ξέρετε πόση βρομιά μαζεύεται μέσα στο καλοριφέρ, θα πάθετε πλάκα παρακολουθώντας το βίντεο. Το διάλυμα αρχικά είναι καθαρό και λευκό, ενώ καταλήγει σχεδόν… μαύρο!

@clever.clean@l.mkc antworten ##foryou ##EsWirdBunt ##SEATsounds ##question ##foryoupage ##clean ##cleaning ##oddysatifying ##cleaningsupplies ##levi ##heizung ##fy ##help

♬ Potential Breakup Song – Aly & AJ

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.