Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ανατρεπτική της εμφάνιση -Με χρυσές γλιτεράτες μπότες [εικόνες]

Η Μισέλ Ομπάμα, αδιαμφισβήτητα, έδωσε μια φρέσκια πνοή στον τίτλο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων ζωής στον Λευκό Οίκο.

Το στιλ της ως Πρώτη Κυρία ήταν πιο ανάλαφρο και φωτεινό σε σύγκριση με τις προκατόχους της, κάνοντας εμφανίσεις που σχολιάστηκαν και αποθεώθηκαν. Πλέον, αφήνοντας πίσω τον τίτλο της Flotus, φαίνεται να αισθάνεται πιο ελεύθερη και έτοιμη να δοκιμάσει τα όρια, τουλάχιστον στον τομέα της μόδας.

Η Μισέλ Ομπάμα σε χθεσινοβραδινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια Balenciaga.

Η Μισέλ Ομπάμα με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

 

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνάντησε, το βράδυ της Τετάρτης, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Μπρούκλιν προκειμένου να της μιλήσει για το βιβλίο της Becoming. Για την περίσταση, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο σατέν wrap φόρεμα Balenciaga, ωστόσο, δεν ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή. Οι γκλίτερ πάνω από το γόνατο μπότες που διάλεξε να συμπληρώσει το outfit της έκαναν την εμφάνισή της μοναδική. Η τιμή τους αγγίζει τα 3,900 δολάρια.

Οι χρυσές μπότες Balenciaga αγγίζουν τα 3,900 δολάρια

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του βιβλίου της, η πρώην Flotus έχει κάνει πολύ σικάτες εμφανίσεις επιλέγοντας ολόλευκα σύνολα, ροζ σατέν αλλά και κομψά κοστούμια. Το Balenciaga outfit της, ωστόσο, σίγουρα θα παραμείνει αξέχαστο.

Η Μισέλ Ομπάμα σε χθεσινοβραδινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια Balenciaga

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

 

 

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.