Η Ευρυδίκη του My Style Rocks ποζάρει ολόγυμνη στην πισίνα – ΦΩΤΟ

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη μέσα σε μία πισίνα.

“Γυμνοί και ελεύθεροι ! Έτσι πρέπει να είμαστε. Το είπε και ο κύριος @thanasisefthymiadis και κάτι ξέρει γιατί ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος! Εξάλλου όπως λέει εκείνος, ένας Σοφός είπε πως ‘ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραζώνει’. Αχ ποσό συμφωνώ! Δοκιμάστε το είναι ιαματικό”, ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τις φωτογραφίες η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης είχε δηλώσει ότι είναι υπέρ του γυμνισμού με σχετική ανάρτησή του, η οποία ενέπνευσε την πρώην παίκτρια του My style Rocks.«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός.

Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών)

Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός :

“Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”» έγραψε ο ηθοποιός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.