Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: “Επίθεση” από Τούρκο χάκερ στον λογαριασμό της στο Instagram

“Επίθεση” Τούρκων χάκερ δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ο λογαριασμός της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, ανέθεσε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία χθες κατάφερε να επιστρέψει τον λογαριασμό στα χέρια της γνωστής σεφ.

Μάλιστα, μόλις έμαθε τα νέα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανέβασε ένα βίντεο εξιστορώντας την περιπέτειά της και ευχαριστώντας όσους βοήθησαν να λυθεί το πρόβλημα.

«Επιτέλους και πάλι μαζί. Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο instagram και ένας Τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον επικεφαλής της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου. Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου;», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.