Οι σέξι ρωσίδες αεροσυνοδοί που εργάζονται στην πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Η ρωσική εταιρεία Aeroflot αναδείχθηκε ως «η πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο». Ο οίκος αξιολόγησης Brand Finance την κατέταξε στην κατηγορία ΑΑΑ, καθώς η εταιρεία διαθέτει το νεότερο σε ηλικία στόλο αεροσκαφών συγκριτικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες, έχει επενδύσει στη συστηματική προβολή του ονόματός της και παράλληλα προωθεί την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού, ιδιαίτερα της Ασίας.
Την ίδια ώρα συνεχίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας.
Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι αυτή με την ποδοσφαιρική ομάδα Manchester United, που αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την Brand Finance ο ρωσικός αερομεταφορέας, αύξησε την μεταφορά των επιβατών του κατά 10,3% το 2016 και υπερέχει σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.
Εκτός όμως από τα στοιχεία που έδωσαν την πρωτιά, το sputniknews δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι παρουσιάζει τις όμορφες αεροσυνοδούς που φροντίζουν για την άνεση των επιβατών σε κάθε ταξίδι.
aeroputr3 aeroputr5 aeroputr9 aeroputr11 aeroputr12 aeroputr13 aeroputr10
Στο φωτογραφικό αφιέρωμα που είναι σε ασπρόμαυρο φόντο παρουσιάζεται το προσωπικό καμπίνας της Aeroflot του χθες.
aeroputr2 aeroputr1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.