Πανζουρλισμός στο Big Brother: Ξεπέρασαν τις 10.000 οι αιτήσεις

Ένας μικρός χαμός επικρατεί για μια θέση στο σπίτι του Big Brother, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Epsresso, οι αιτήσεις από νέους και νέες που επιθυμούν να κλειστούν για 15 εβδομάδες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έφτασαν τις 10.000.

Την Τρίτη, μάλιστα, έπειτα από αυστηρό ξεσκαρτάρισμα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική υγεία των παικτών, έγινε η προεπιλογή 40 υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες και από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανς κ.λά.)

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, λοιπόν, προχωρά δυναμικά για να αρχίσει ο «Μεγάλος Αδερφός» την Κυριακή 8 Μαρτίου ή την Κυριακή 15 Μαρτίου, ενώ στο σπίτι θα μπουν 16 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι -σύμφωνα με τις φήμες- θέλουν να πληρώνονται με 1200 ευρώ τον μήνα.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι του “Big Brother” το οποίο θα στηθεί ως προκάτ στον χώρο ενός εργοστασίου στα Σπάτα, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή είναι εσωτερική του ΣΚΑΪ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει γύρω στα 3.500.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής θα είναι ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης ενώ για τη φωνή του «Big Brother» λέγεται ότι έχει επιλεγεί ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.