Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ της ημέρας αφορά τον Τονυ Σφίνο!!!

Αυτή τη σεζόν ο Τοnis Sfinos επιστρέφει στο Barbarella και μας μεταφέρει στην εποχή που το μήκος της φούστας ανεβαίνει, ο ερωτισμός είναι διάχυτος, τα flapper girls ζουν έντονα και προκλητικά ενώ κατακλύζουν τα γκανκστερικά στέκια της δεκαετίας του ’20.

Σε ένα show που θυμίζει κάτι από «Chicago,» «Cotton Club» και «Moulin Rouge», ο ιντερνάτιοναλ playboy επισκέπτεται μια… απαγορευμένη δεκαετία του μεσοπολέμου και μιας παράνομης πτυχής της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα όμως, σε long island ice teas και της ιταλικής μαφίας, ο Τόνις θα βρει πάλι το πιο ακατάλληλο κορίτσι να ερωτευτεί: Την «βασίλισσα» της παράνομης νύχτας, την γυναίκα που μοιάζει να φοβούνται και οι σπουδαιότεροι gangsters του υπόκοσμου. Μια πραγματική boss lady. Γιατί αυτή τη χρονιά η Shaya θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή γοητεία του Τόνι Σφήνου.

Μπορεί ο Σφήνος στο νέο του show “TONI GUN”να βγάλει τον Δον Κορλεόνε από μέσα του ή θα μείνει για πάντα το παιδί των λουλουδιών;

Από την Κυριακή 16.12.2018 και για 3 Κυριακές στις 21:00

Tonis Sfinos& The Playmates feat. Shaya

Βarbarella
Βασ. Ηρακλειου 43, Θεσσαλονίκη 546 23
Τηλ: 231 0227 444

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.