ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗ ΥΠΕΡ ΣΕΦΕΡΛΗ: ΕΧΕΤΕ δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;

Θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή -τον οποίο χαρακτήρισε τίμιο καλλιτέχνη- στην υπόθεση του “ναυαγίου” της θεατρικής του παράστασης στο Παλλάς, πήρε, μιλώντας στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” του STAR, η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όπως είπε ο εν λόγω σημείωσε ότι έχει μοναδική επαφή με το κοινό, ενώ για την κόντρα και την κριτική που δέχθηκε από την Ελένη Ακρίτα υποστήριξε ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του απορρίπτοντας και την αιτίαση ότι στο Παλλάς ανεβαίνουν πάντα ποιοτικά έργα. “Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τη ζωή της με τον Νικήτα Τσακίρογλου είπε ότι “συζήσαμε με τον Νικήτα σε μια εποχή που το θεωρούσαν αδιανόητο” καθώς “ήμουν ελεύθερο κορίτσι και δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο γείτονας, μην ξεχνάτε ότι είμαι της γενιάς του ’60, της γενιάς της επανάστασης σε πολλά πράγματα, ήταν τότε τα παιδιά των λουλουδιών”.

Για το ότι ήταν και οι δυο ηθοποιοί: “Είναι περίεργο επάγγελμα, ανταγωνιστικό πολύ, εδώ έχουν διαλυθεί οικογένειες. Εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή τα επαγγελματικά μας έξω από την πόρτα όταν θα μπαίνουμε μέσα στο σπίτι μας”.

Για το εάν στην εποχή της οι ηθοποιοί ήταν αυτοδίδακτοι: “Τώρα έγινε χάρβαλο. Υπήρχαν επιτροπές που εξετάζανε τα μεγάλα ταλέντα, δεν ήταν τυχαία όλα και άντε μεσ’ το τσουβάλι”.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.