Ο 85χρονος Βουτσάς έχει αφήσει σπέρμα παρακαταθήκη για να κάνει και άλλο παιδί

Ο 85χρονος Κώστας Βουτσάς δηλώνει έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας. Από την μέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός Φοίβος, η ζωή του έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στον γιο του και δεν θα έλεγε όχι για ακόμη ένα παιδί με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη στα «Παραπολιτικά» 90,1, αποκαλύπτει πως θέλει άλλο ένα παιδί, ενώ μιλάει και για την σχέση του με τις γυναίκες, δηλώνοντας πως είναι η ζωή του!
Έχεις σπάσει το συμβόλαιο με τον χρόνο
Ναι, έτσι θα έχω την ευκαιρία να ζήσω άλλα 20 χρόνια, και μάλιστα έχω αφήσει σπέρμα παρακαταθήκη για να κάνω και άλλο παιδί και να ζήσω κι άλλα 20 χρόνια! Γιατί το παιδί είναι ζωή. Εγώ περιμένω πότε το παιδί θα ξυπνήσει και θα ‘ρθει πάνω στο γραφείο μου, να μιλήσουμε, να γελάσουμε.
Βλέπω ότι στη ζωή σου αγάπησες πολύ τη γυναίκα.
Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τη γυναίκα; Εμένα πάντως στη ζωή μου υπήρξαν γυναίκες από μικρό παιδί. Γυναίκες και δουλειά, έτσι μεγάλωσα. Πούλαγα τσιγάρα μικρός προτού κάνω θέατρο. Αλλά πολύ αγαπάω και αγαπούσα τη γυναίκα πάρα πολύ. Είναι η ζωή μου οι γυναίκες!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.