Ο Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα στον “αέρα” της εκπομπής – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 την ώρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ”Καλημέρα Ελλάδα”.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πήγε να πάρει το tablet από τα χέρια της Αλεξάνδρας Καϋμένου, ο παρουσιαστής έπεσε από την καρέκλα στο πάτωμα.

Ο Παπαδάκης χάθηκε από το τηλεοπτικό πλάνο και η εκπομπή διεκόπη για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος επέστρεψε και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Πώς σχολίασε ο Παπαδάκης την πτώση του από την καρέκλα – ΒΙΝΤΕΟ

Με τη φράση «είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά» επανήλθε στον τηλεοπτικό ”αέρα” ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το απρόοπτο περιστατικό που είχε στην εκπομπή όταν έπεσε από την καρέκλα.

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε το περιστατικό: «Ο ΑΝΤ1 μας σαμποτάρει, μας έχει φέρει κάτι καρέκλες οι οποίες είναι για μελλοθάνατους. Αυτή δεν είναι καρέκλα για να κάνεις εκπομπή… είναι ηλεκτρική καρέκλα. Λίγο πριν παρουσιάσουμε τον κ. Μάζη, έπεσε και ο κ. Μάζης. Πριν από μερικές μέρες έπεσε ο Στρατάκης. Δεν έχει να κάνει με τα κιλά, έχει να κάνει με την καρέκλα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.