Παντελής Παντελίδης: Τώρα αρχίζει ο «πόλεμος» – Οι αποζημιώσεις της ασφαλιστικής!

Ξεκινά πλέον ο «πόλεμος» των αποζημιώσεων μετά την οριστική έκθεση της ιατροδικαστικής πραγματομωσύνης, που έβαλε στο «αρχείο» όσον αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος. Σειρά έχει η ασφαλιστική εταιρεία και όπως φαίνεται τώρα ξεκινά η πραγματική… κόντρα για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αφού αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρείας προς τα δύο κορίτσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσά που θα εισπράξουν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα είναι διαφορετικά.Στην περίπτωση της Αρναούτη, ως πολυτραυματίας και μετά από εννέα χειρουργεία θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από την Φρόσω Κυριάκου, η οποία τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και βγήκε μόνη της από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο.
Άγνωστο παραμένει το ακριβές ποσό που θα τους αποδοθεί, αφού θα προκύψει μετά από συζητήσεις των εκπροσώπων της ασφαλιστικής εταιρείας με τις δύο κοπέλες και τους δικηγόρους τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ασφαλιστική εταιρεία θα απαιτήσει το ποσό της αποζημίωσης που θα δώσει από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.
Σύμφωνα με δημοίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η οικογένεια του τραγουδιστή αναμένεται να κάνει προσφυγή κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών, κάτι που θα πάει «πίσω» το θέμα των αποζημιώσεων κατά πέντε μήνες περίπου, ενώ η απόφαση μετά την κατάθεση της προσφυγής θα είναι τελεσίδικη μετά τη νέα έρευνα του εισαγγελέα, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου τον φάκελο!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.