Τζούλια Αλεξανδράτου: Πέντε χρόνια φυλάκιση για το ροζ βίντεο


Η ροζ ταινία που είχε γυριστεί με την Τζούλια Αλεξανδράτου και παρτενέρ τον Γάλλο πορνοστάρ, Ιαν Σκοτ, μπήκε στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ. Η Τζούλια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το οποίο την έκρινε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής.
Αρχικά είχαν δηλώσει πως ήταν sex tape της Τζούλιας Αλεξανδράτου το οποίο διέρρευσε, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Η ίδια τόνισε πως πρόκειται για προσωπικές της στιγμές αλλά ο Δημήτρης Σειρηνάκης προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την πρωταγωνίστρια της ταινίας ύψους 150.000 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Espresso», η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορούμενη να μην παρευρίσκεται στην αίθουσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της σύμφωνα με τον οποίο δεν υπήρξε φοροδιαφυγή.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ ο ίδιος παρευρέθηκε ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε αυτή η περιπέτεια, σημειώνοντας πως η ίδια υπήρξε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη. Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας. Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι΄ αυτό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.