Στο νοσοκομείο ο Μποτρίνι – Το σοβαρό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα του Hell’s Kitchen

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι, έπειτα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Hell’s Kitchen.

Σύμφωνα με το nassos blog, που τον εντόπισε με πατερίτσες στο νοσοκομείο, ο διεθνούς φήμης σεφ και παρουσιαστής του Hell’s Kitchen στραβοπάτησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατό του. Ο Έκτορας Μποτρίνι ούρλιαζε από τον πόνο καθώς το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πριν από λίγους μήνες στην Ιταλία. Αμέσως μετέφεραν τον σεφ στο νοσοκομείο ,όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπεβλήθη σε παρακέντηση. Οι γιατροί του αφαίρεσαν 600 γραμμάρια αίματος, καθώς είχε δημιουργηθεί αιμάτωμα από τον τραυματισμό και του ζήτησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Έκτορας Μποτρίνι, όπως γράφει το nassos blog, δεν τους άκουσε και αποχώρησε από το νοσοκομείο. Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η επέμβαση επικοινώνησε με τον παραγωγό του προκειμένου να επιστρέψει και να συνεχίσει το γύρισμα , αλλά εκείνος τον απέτρεψε. Έτσι ο διάσημος σεφ αναρρώνει στο σπίτι του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.