Αντώνης Κανάκης: «Μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα»

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες και τον αριθμό των νεκρών, των τραυματιών και των αγνοουμένων να αυξάνεται.

Αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές δεν βγήκαν σήμερα στον αέρα δίνοντας τη θέση τους σε εκείνες της ενημέρωσης προκειμένου ο κόσμος να μαθαίνει τις όποιες εξελίξεις για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή των Τεμπών.

 

Ο Αντώνης Κανάκης με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ανακοίνωσε με ενσυναίσθηση πως η σατυρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα βγει στον «αέρα» αυτές τις ημέρες λόγω του πένθιμου κλίματος από το πολύνεκρο δυστύχημα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές. Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους», έγραψε στο προφίλ του στα social media ο Αντώνης Κανάκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.