Ρίτα Όρα: Όλα στη φόρα – Με διαφανές φόρεμα και χωρίς εσώρουχo δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία (φώτο)

Η Ρίτα Όρα έχει κάνει πάμπολλες φωτογραφίσεις στις οποίες αποκαλύπτει το στήθος της. Όχι ακριβώς, μιας και έβαζε τα χέρια της στο επίμαχο σημείο μη θέλοντας να το αποκαλύψει. Προτιμούσε να το αφήσει στην φαντασία του άντρα.

Όταν πρόκειται για τις δημόσιες εξόδους της δεν…φέρεται να δείχνει την ίδια ευαισθησία και δεν τη νοιάζει αν θα φανεί και κάτι παραπάνω.

Οι εκκεντρικές εμφανίσεις

Η διάσημη καλλιτέχνης κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως μία στη συναυλία ενός άγνωστου σε εμάς καλλιτέχνη ονόματι Charli XCX στο Λονδίνο και η εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει τα φλας,όπως επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες της, Karrueche Tran.

Με ένα total black look και το μαλλί πιασμένο κότσο, η Ρίτα φανέρωσε το αισθησιακό της δέρμα από τον λαιμό μέχρι κάτω, αφού το μαύρο της μπλουζάκι ήταν διαφανές και φαινόταν ξεκάθαρα ότι το σουτιέν δεν υπήρχε αυτό το βράδυ. Και το στήθος της δόθηκε φόρα παρτίδα στα φιλήδονα μάτια των παρευρισκομένων.

Η εντυπωσιακή 34χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram αφού έχει 12.5 εκατομμύρια followers!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.