«Κέρδισα τη Eurovision» λέει η Αλβανίδα τραγουδίστρια Ronela που προκάλεσε σάλο και «κόπηκε»

Η προκλητική χορογραφία, το κακόγουστο σύνολο και το εθνικιστικό σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας

Με αέρα… νικήτριας έφυγε από τον ημιτελικό της Eurovision η Ronela Hajati που εκπροσώπησε την Αλβανία, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε και προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή της.

Η Αλβανίδα τραγουδίστρια η οποία είχε θεωρηθεί αρχικά ότι θα είναι φαβορί με το ξεσηκωτικό «Sekret», φαίνεται ότι τελικά απογοήτευσε το κοινό της Eurovision.

Η Ronela δέχτηκε συστάσεις κατά την διάρκεια των προβών να αλλάξει την προκλητική χορογραφία της, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. Κακή επιλογή όπως αποδείχτηκε ήταν και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει, το οποίο δεν την κολάκευε καθόλου, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της στη σκηνή του  Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας. Μέσα σε όλα αυτά, αν προσθέσει κανείς και τον κακό ήχο… ήταν σχεδόν δεδομένο το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το κακό δεν τελειώνει εδώ… Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, η Ronela σχημάτισε με τα χέρια της τον αετό που συμβολίζει σύμφωνα με πολλούς τη Μεγάλη Αλβανία και πρόκειται για εθνικιστικό σύμβολο. Και γι αυτη την κίνησή της, η Αλβανίδα τραγουδίστρια δέχτηκε επικριτικά σχόλια.

Η ίδια ωστόσο σε ανάρτησή της υποστηρίζει ότι θεωρεί τον εαυτό της νικήτρια της Eurovision: «Ακόμη κι αν περνούσα στον τελικό θα ήμουν τελευταία, το ξέρω. Όμως, η αγάπη που έλαβα ήταν τεράστια. Κέρδισα τη Eurovision γιατί κέρδισα το κοινό. Και το κοινό είναι πάντα σωστό. Σας αγαπώ» έγραψε στο Instagram.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.