Μονικα Μπελουτσι: Κολασε ακόμη και τον Νίκο Μουτσινά με την εκθαμβωτική της παρουσία

Ο Νίκος Μουτσινας έβγαλε για καφέ την Μονικα Μπελουτσι στην καρδιά της Αθήνας και μία «χαλαρή» κουβέντα (όπως την χαρακτήρισε ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram), για την παράσταση που θα δώσει στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου, για την Ελλάδα, για τις επιλογές της αλλά και για την αγαπημένη της κόρη.

«Χαλαρή κυριακούλα στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με την καλή μου φίλη Μόνικα Μπελουτσι», έγραψε χαρακτηριστικά.

3B9041D4 E422 473B B58E 4F2285D4ABC2

Στην ερώτηση πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση να ενσαρκώσει την Ελληνίδα σοπράνο, η γοητευτική ηθοποιός απάντησε: «Εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι΄αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη»

Αναφερόμενη στα όνειρα που είχε από μικρό κοριτσάκι, η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε ότι «είναι αυτό που ονειρεύτηκε». «Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου. Όταν ήμουν νέα ήμουν αφοσιωμένη στην καριέρα μου, αλλά τώρα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου».

Τέλος υποστήριξε πως «οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες. Είναι πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.