“Φουντώνει” ο ανταγωνισμός των καναλιών για τα ριάλιτι – Σε ποιο διπλασιάζεται το χρηματικό έπαθλο

“Φουντώνει” ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια για τη νέα φουρνιά ριάλιτι, που τινάζει στον αέρα και την μπάνκα των επάθλων. Σε διπλασιασμό του χρηματικού επάθλου που θα λάβει ο νικητής προχώρησε ο ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα», με στόχο να «κλέψει» συμμετοχές από άλλα παρεμφερή προγράμματα.

Από τα 50.000 ευρώ στον πρώτο κύκλο που κέρδισε ο Κώστας Γκρέκας, το έπαθλο αυξάνεται για τη «Φάρμα 2» σε 100.000 ευρώ, φτάνοντας έτσι τα επίπεδα των χρηματικών επάθλων του «Survivor» και του «Big Brother». Ο δεύτερος κύκλος του αγροτικού ριάλιτι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη θα προβληθεί στις αρχές του 2022, τα γυρίσματα, ωστόσο, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, ώστε να είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες. Η «μάχη» του κάστινγκ θα κριθεί στις προσεχείς εβδομάδες, με τη «Φάρμα» να αυξάνει τα κίνητρα και να διεκδικεί πλέον στα ίσα διαγωνιζομένους από άλλα ριάλιτι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.