Το βίντεο που δημοσίευσε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ηλίας Μπόγδανος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε με κορονοϊό. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor κοινοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στο οποίο φαίνεται φανερά καταβεβλημένος.

“Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη. Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς”, ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και πρόσθεσε:

“Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών. Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.