Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο θυελλώδης έρωτας και οι τίτλοι τέλους

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Πέμπτης η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός με μια λιτή ανακοίνωση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Το love story

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από το πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Η γνωριμία τους έγινε το 1999 όταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επισκέφτηκε με την ομάδα του το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια. Ακολούθησαν τρεις μήνες πολιορκίας μέχρι το πρώτο ραντεβού, όπως είχαν αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή τους.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 17 Ιουνίου του 2003. Ο γάμος ήταν κλειστός με ελάχιστους καλεσμένους μεταξύ των οποίων στενοί συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι. Η είσοδος στους φωτογράφους δεν επετράπη και παρά το γεγονός ότι εκείνοι σκαρφάλωναν ακόμη και σε δέντρα για να έχουν ένα πλάνο, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Φωτογραφίες του γάμου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη προβλήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2020 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” είχε αναφερθεί στην γνωριμία της με τον ποδοσφαιριστή και πώς κατέληξε σε γάμο ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε τότε για πρώτη φορά on camera για την κοινή ζωή τους.

“Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα” είχε δηλώσει. “Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε” ήταν τα λόγια του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αναφερόμενος στην πιο δύσκολη περίοδο της σχέσης τους, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αποκαλύψει: “Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδό μας”.

Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακολουθήσει τον Ντέμη στη Μαδρίτη

Η μεταγραφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2003 ανάγκασε το ζευγάρι να μετακομίσει στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δέσποινα Βανδή δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό τότε να μείνει πίσω. Τον ακολούθησε και εκεί έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την Μελίνα.

“Αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω στον Ντέμη. Είναι ένας πολύ καλός πατέρας” είπε η Δέσποινα Βανδή.

Για την απόφαση της να φύγει στην Ισπανία με τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε “Δεν το σκέφτηκα καν, ήμουν έγκυος και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αυτό. Όταν γεννήθηκε η Μελίνα έγινε το κέντρο της ζωής μου, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου”. Λίγο πριν το ζευγάρι φύγει, η Δέσποινα Βανδή δίνει μία μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό όπου του αφιερώνει το τραγούδι “Φεύγουμε καρδιά μου”.

Στις 21 Αυγούστου του 2007 έρχεται στον κόσμο και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ο Γιώργος.

Τα παιδιά τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους.

Ο καβγάς με τον Ντέμη Νικολαΐδη και το τραγούδι “Στα ‘δωσα όλα”

Ηχογράφησε το τραγούδι λίγα λεπτά μετά από καβγά που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη. «Το “Στα ‘δωσα όλα” μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.