Eurovision 2021: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί – Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα και οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού έψαχναν τρόπους για να διεξαχθεί με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Eurovision 2021: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί – Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα

Eurovision 2021: Πολλά ήταν τα σενάρια που είχαν ακουστεί για τη Eurovision που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Και φυσικά τα στοιχήματα για τις συμμετοχές και τη θέση τους έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν.

Το τραγούδι της Ελληνικής συμμετοχής φαίνεται πως έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς σύμφωνα με τα προγνωστικά το «Last Dance» της Στεφανίας Λυμπερακάκη, οπού αναμένεται να διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό, βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή, με βάση τα στοιχήματα στη 15η θέση.

Θετικά είναι τα προγνωστικά και για τη συμμετοχή της Κύπρου. Παρά τον αναβρασμό που προκλήθηκε το τελευταίο διάσημα από χριστιανικές οργανώσεις, αυτή τη στιγμή η Έλενα Τσαγκρινού φιγουράρει στην 9η θέση.

Όσο για το ποια χώρα δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού;

Σύμφωνα με τον πίνακα αποδόσεων του eurovisionworld, η Μάλτα φαίνεται να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση στη Eurovision.

Το τραγούδι «Je Me Casse» σε αγγλικό στίχο, με γαλλικό ρεφρέν της Destiny έχει δημιουργήσει μια αίσθηση… νίκης!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.