Big Brother τελικός: Το Twitter «γλεντάει» με την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας!

Big Brother τελικός: Το Twitter «γλεντάει» με την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας!

Απόψε παρακολουθήσαμε μία λαμπερή βραδιά γεμάτη ένταση, άγχος και πολλή αγωνία μέχρι τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης να ανακοινώσει το όνομα της μεγάλης νικήτριας.

Και ενώ εκτυλισσόταν ένα απίστευτο θρίλερ ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη για το ποια θα τερματίσει πρώτη, την ίδια ώρα στο Twitter γινόταν μεγάλο… πάρτι.

Ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι μεγάλη νικήτρια είναι η Κρητικιά δικηγόρος, το Twitter πήρε φωτιά.

Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets που ανέβηκαν εν ριπή οφθαλμού για τη μεγάλη νικήτρια.

Ένα από τα πιο αστεία tweets που ανέβηκαν είχαν να κάνουν με το κίτρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στον τελικό η Άννα Μαρία και το οποίο έμοιαζε -τουλάχιστον σε χρώμα- με εκείνο που φορούσε η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ταινία της. Δείτε το παρακάτω:

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να… στέψουν σε βασίλισσα της ομορφιάς την Άννα Μαρία με την εξής φωτογραφία:

Και δεν ήταν το μόνο tweet που ήθελε εστεμμένη την Άννα Μαρία. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της Άννας Μαρίας λίγο πριν περάσει την έξοδο του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού έκανε τον γύρο του Twitter:

Big Brother τελικός: Το Twitter «γλεντάει» με την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας!

 

Κάποιος άλλος έγραψε: “Όλο το τουιτερ στον αερα! Τους γλεντησες όλους ΕΊΔΩΛΟ!” ανεβάζοντας φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη στιγμή που στο πλατό εμφανίζεται για πρώτη φορά η Άννα Μαρία για να παραλάβει το έπαθλό της:

Οι ατάκες φωτιά και το γέλιο είχαν την τιμητική τους και πάλι στο Twitter. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ένα tweet που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε. “Χαρης: Συγχαρητήρια Άννα Μαρία για την νίκη σου… Δυστυχώς θα πρέπει να τα μοιραστείς μαζί με την Κάτια Ταραμπανκο” έγραψε ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σχολίασε με το ίδιο χιούμορ τη στιγμή του θερμού εναγκαλισμού μέσα στο σπίτι ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία οι οποίες ουδέποτε είχαν έρθει κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

“Ντάξει σαν συμπεθέρες που μισιούνται είναι”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.