GNTM 3: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες – H ολική μεταμόρφωσή τους

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Striptease”, τα μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η πρόοδος ήρθε μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έγινε! Οι διαγωνιζόμενοι αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του και απέκτησαν το τελικό model look, που απογείωσε την εικόνα τους.

Πάντως, αν εξαιρέσουμε τη Λία και την Ειρήνη που χρειάστηκε να κόψουν αγορέ τα μαλλιά τους και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν, οι αλλαγές στους υπόλοιπους παίκτες ήταν στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα διαδέχθηκαντα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τόνισε η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

GALLERY

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.