Το φθινοπωρινό μουσταρδί σακάκι που έχει γίνει η νέα εμμονή των fashion bloggers

Αν στο Instagram ακολουθείτε accounts σχετικούς με τη μόδα (από brands μέχρι fashion bloggers), πιθανώς, να έχετε παρατηρήσει ότι αυτό δεν είναι ένα φθινόπωρο σαν όλα τ’ άλλα. Από το total pink κουστούμι  και αυτό το ιδιαίτερο παντελόνι μέχρι τα ανοιχτά (κι ας κάνει κρύο) mules, τα μπουφάν άνορακ, τα  combat boots, τους περίτεχνους γιακάδες και τα τσαντάκια-μπανάνα, οι πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας έχουν αλλάξει ύφος και κυκλοφορούν πια σε πολύ πιο τολμηρές γραμμές και αποχρώσεις. 

Κι ενώ το μαύρο, αλλά και το καμηλό παραμένουν στο θρόνο των χειμερινών χρωμάτων, μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του κίτρινου αρχίζει και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος: Ο λόγος για το μουσταρδί.

(Παρένθεση: Αν, από την άλλη, δεν έχετε παρατηρήσει τίποτα, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δείχνουμε ο,τι αξίζει να υποπίπτει στην αντίληψη σας, αλλά οι συγκυρίες το κράτησαν μακριά απο το οπτικό σας πεδίο. Κλείνει η παρένθεση).    

Επιστρέφοντας στο μουσταρδί λοιπόν (κάποιοι θα το έχετε ακούσει ή θα το ξέρετε και ως «κροκί»), υπάρχει ένα κομμάτι που εδώ και λίγο καιρό ξεπουλάει. Και λέμε «ξεπουλάει» γιατί έχει κλέψει τις καρδιές των high end εκπροσώπων της μόδας. Ο νέος έρωτας των street style fashion bloggers είναι αυτό το μουσταρδί blazer και φοριέται σαν κομμάτι των καθημερινών τους εμφανίσεων.

TopShop
Αποτέλεσμα εικόνας για Το φθινοπωρινό μουσταρδί σακάκι

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.