Beach time: Αυτά είναι τα 5 looks παραλίας που σου προτείνουν οι Ελληνίδες celebrities (photos)

Το καλοκαίρι έχει έρθει και φυσικά οι celebrities δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο και έχουν ήδη κάνει τις πρώτες βόλτες τους στην παραλία.
Αν λοιπόν θέλετε να εμπνευστείτε για τα beach looks σας, δεν έχετε παρά να πάρετε παράδειγμα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές, που είναι κλασικές και κατάλληλες για κάθε σώμα και στιλ.

Ελένη Μενεγάκη
Πριν από λίγο καιρό πόζαρε με την κόρη της Λάουρα για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της, φορώντας το πιο απλό beach look που σίγουρα όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Τζιν σορτς και λευκό T-shirt με ένα καπέλο και ποτέ δε μπορεί να κάνετε λάθος. Διαβάστε παρακάτω…

Αθηνά Οικονομάκου
Για τις πολύ καλοκαιρινές μέρες, που θα θέλετε κάτι απλώς για να μην κυκλοφορείτε μόνο με το μαγιό στην παραλία, ένα crochet πανωφόρι σαν αυτό της Αθηνάς, είναι τέλειο. Μπορείτε να το φορέσετε και με τα jeans σας εκτός παραλίας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Δε θα σταθούμε στα πολύχρωμα φορέματα που φορούν οι κόρες της (αν και είναι πολύ σωστή στιλιστική επιλογή για την άνοιξη) αλλά στο κοντό φόρεμα-καφτάνι της Σταματίνας. Το μαύρο είναι all time classic και μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και στη θάλασσα το καλοκαίρι.

Κατερίνα Καινούργιου
Το tone sur tone είναι πάντα μια καλή επιλογή. Όταν λοιπόν δεν είστε σε φάση να συνδυάσετε χρώματα και μοτίβα μεταξύ τους, δεν έχετε παρά να φορέσετε διαφορετικούς τόνους της ίδιας απόχρωσης και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και στην παραλία, όπως συνέβη και με την Κατερίνα Καινούργιου.

Τατιάνα Στεφανίδου
Μία ριγέ μακριά πουκαμίσα εκτός από το ότι θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή και αδύνατη, είναι το κομμάτι που θα φορέσετε σε κάθε περίσταση. Πάνω από το μαγιό σας, ή με μια ζώνη και πλατφόρμες για το γραφείο, το look σας σε κάθε περίπτωση θα είναι κομψό.

ΠΗΓΗ: instyle.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.