Ποιο τίτλο κέρδισαν οι Bella Hadid και Kendall Jenner;

Το 2016 ήταν η χρονιά της Bella Hadid. Aν εξαιρέσεις τον χωρισμό της με τον «The Weeknd», τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η καλή χρονιά φάνηκε από τον Ιούνιο όταν και έγινε εξώφυλλο του Αμερικάνικου Elle, λίγο καιρό μετά ανακοινώθηκε πως είναι το πρόσωπο της καμπάνιας Dior Beauty. Επίσης φωτογραφήθηκε για την διαφημιστική εκστρατεία του Calvin Klein και φόρεσε για πρώτη φορά τα φτερά του «Αγγέλου» για χάρη του fashion show της Victoria’s Secret.

Kendall Jenner and Bella Hadid by STYLEDUMONDE Street Style Fashion Photography0E2A7205

Ε, όλη αυτή η ανοδική πορεία επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και με τον τίτλο «Model of the Year Industry Award» που της έδωσε το Models.com. Αντίστοιχο τίτλο πήρε και η κολλητή της, Kendall Jenner, μόνο που ήταν από τους αναγνώστες του site που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και όχι από τους ειδικούς. Η Kendall κέρδισε το «Readers’ Choice Αward» και αναδείχτηκε και εκείνη «Μοντέλο της Χρονιάς». Πληροφορίες πως η Gigi νιώθει κατάφορα αδικημένη και πληγωμένη, εξετάζονται ως αναληθείς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.