ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα της νέας χρονιάς

 

Έχοντας υποδεχθεί τη καινούρια χρονιά και έχοντας αρχίσει να βρίσκετε του κανονικούς σας ρυθμούς μετά από τις διακοπές πολλές από εσάς έχετε υιοθετήσει τη νοοτροπία new year-new me. Και αυτό σημαίνει ανανέωση και νέοι στόχοι σε όλους τους τομείς από τον επαγγελματικό μέχρι τον διατροφικό και φυσικά τον στιλιστικό. Πάνω στον τελευταίο τομέα θα μιλήσουμε εμείς και θα σας βοηθήσουμε να φρεσκάρετε τη γκαρνταρόμπα σας, ώστε να είναι έτοιμη για το 2019.

Πριν αρχίσετε όμως να σκέφτεστε ψώνια και έξοδα να σας ανακοινώσουμε τα ευχάριστα νέα ότι μπορείτε να κρατήσετε πολλά από τα ρούχα και τα αξεσουάρ της 2018 closet σας στη καινούρια χωρίς να μοιάζετε ντεμοντέ και εκτός μόδας μιας και μερικές από τις περσινές μεγαλύτερες τάσεις θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Ενώ όσες από εσάς μετανιώσατε που δεν τα είχατε τολμήσει σας δίνετε μία ακόμα ευκαιρία για να τα δοκιμάσετε. Ανακαλύψτε λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα trends που δεν πρέπει να αποχωριστείτε ακόμα.

1. Snakeskin

Μπορεί τα animal prints να είχαν κατακλύσει τα ράφια των καταστημάτων και τα feed των social media, όμως το μόνο που κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονιά είναι το μοτίβο του δέρματος του φιδιού γνωστό και ως snake skin print. Το pattern αυτό ντύνει όλα τα κομμάτια από παλτό μέχρι μπότες και ταιριάζει άψογα με όλα τα ουδέτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας δημιουργώντας statement looks.

snakeskin.jpg 2. Neon

H φωτεινή neon παλέτα δεν πάει πουθενά! Μπορεί κάποτε τα φωσφοριζέ και φλούο χρώματα να θεωρούνταν κιτς όμως από πέρσι επέστρεψαν πιο στιλάτα από ποτέ. Οι πιο έντονες αποχρώσεις, όπως φούξια, κίτρινο, λαχανί και πορτοκαλί που κατέκλυσαν τις FW2018 πασαρέλες αξίζουν μία θέση και στη φετινή γκαρνταρόμπα σας δημιουργώντας από πρωινά μέχρι βραδινά σύνολα γεμάτα διάθεση, φαντασία και ενέργεια.

neon.jpg 3. Ugly Sneakers

Η κατηγορία «άσχημα παπούτσια» μεγαλώνει συνεχώς στο κόσμο της μόδας με πιο πρόσφατη προσθήκη αυτή των dad sneakers, τα ρετρό chunky αθλητικά που φορούσαν οι μπαμπάδες μας τα 80’s. Σίγουρα είναι ένα αμφιλεγόμενο trend που απέκτησε ταυτόχρονα πολύ μεγάλους οπαδούς αλλά και πολύ μεγάλους haters. Ωστόσο η βιομηχανία της μόδας εμμένει σε αυτό το ογκώδες σχέδιο με την παχιά σόλα που αν το καλοσκεφτείτε σας χαρίζει έξτρα πόντους ύψους χωρίς να χρειάζεται να πονάτε πάνω στα τακούνια.

dad-sneakers-2.jpg 4. The Hoodie

Η athleisure φιλοσοφία φαίνεται να έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας με το πολυαγαπημένο σας φούτερ και συγκεκριμένα αυτό με την κουκούλα να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και τη καινούρια χρονιά και να δημιουργεί all day looks που συνδυάζουν στιλ και άνεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσέξετε πολύ πως θα το συνδυάσετε ώστε να μη φαίνεται ότι μόλις βγήκατε από το γυμναστήριο ή το κρεβάτι σας.

(Δείτε εδώ συμβουλές πώς να συνδυάσετε τα φούτερ σας)hoodie.jpg

5. 80’s Evening

Η αλήθεια είναι πως η θρυλική δεκαετία των 80’s έχει επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο της μόδας εδώ και αρκετές σεζόν επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τα ρούχα των συλλογών με αρκετά να μοιάζουν βγαλμένα από εκείνη την εποχή. Αυτή η υπερβολή και το glam της περιόδου αυτής θα συνεχίσει να βρίσκεται στις γκαρνταρόμπες σας και για το νέο έτος και συγκεκριμένα στο evening wear section με τους τονισμένους ώμους, τα έντονα χρώματα και τους καυτούς ποδόγυρους να πρωταγωνιστούν.

80s.jpg 6. Cowboy Boots

Τα καουμπόικα μποτάκια με τις έντονες western επιρροές έκαναν από τον προηγούμενο χειμώνα έντονη την παρουσία τους ενώ πραγματικά απογειώθηκαν τη σεζόν που μας πέρασε έχοντας γίνει το αγαπημένο ζευγάρι όλων των influencers. Εάν λοιπόν δε σας έπεισαν να αγοράσετε ένα μέσα στο 2018 τότε σίγουρα θα το κάνουν το 2019 χαρίζοντας σας ακόμα περισσότερες ιδέες για το πως να τα φορέσετε και αποδεικνύοντας σας και τη στιλιστική τους δύναμη.

cowboy-boots.jpg Πηγή: glow.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.