6 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ διακριτικά σέξι τον χειμώνα

Ο χειμώνας είναι μια υπέροχη εποχή με τον δροσερό αέρα, τα σκούρα χρώματα του ουρανού και το λευκό χιόνι να φτιάχνουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρά. Σίγουρα το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν είναι ευχάριστα όμως όλες βρίσκεται παρηγοριά μέσα σε χνουδωτά πουλόβερ, τεράστια κασκόλ και cosy παλτό λατρεύοντας αυτή τη ζεστή αγκαλιά που σας προσφέρουν. Βέβαια αυτή η υπερβολική κάλυψη και οι πολλές στρώσεις ρούχων, το λεγόμενο layering, στη προσπάθειά σας να προστατευτείτε από τον καιρό μπορεί να γίνει κάπως κουραστική και να αρχίσει να σας λείπει το καλοκαίρι τότε που βγαίνατε απλά με ένα φανελάκι και ένα τζιν σορτσάκι.

Πέρα από αυτόν τον συνεχόμενο αγώνα ενάντια στο κρύο είναι πολύ πιθανό αρκετές από εσάς να νιώθετε ότι χάνετε τη θηλυκότητά σας και το sexiness σας μέσα σε τόσα ρούχα με τα περισσότερα μάλιστα να είναι φαρδιά και oversized. Έτσι όταν πλησιάζει το βράδυ  της Παρασκευής, κάποιο πάρτι ή ένα winter date, εσείς στέκεστε ώρες μπροστά στη γκαρνταρόμπα σας αγχωμένες για το τι μπορείτε να φορέσετε. Μην ανησυχείτε όμως άλλο διότι εμείς παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς στιλιστικούς συνδυασμούς που θα σας κρατήσουν ταυτόχρονα και σέξι και ζεστές.

1. Knee High Socks

To schoolgirl look εμπνευσμένο από τα παλιά σχολικά χρόνια που ίσως σας θυμίζει λίγο και τις πρωταγωνίστριες της σειράς Gossip Girl και αποτελείται από μία μίνι φούστα και ψηλές κάλτσες που φτάνουν στο γόνατο είναι μία επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Συνδυάστε με ένα ζιβάγκο που θα κρατάει ζεστό το επάνω μέρος σας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και είστε έτοιμες.

sexy-in-winter-4.jpg 2. Leather Effect

Πολλές από εσάς κάνετε το λάθος και θεωρείτε πως είστε σέξι μόνο όταν έχετε εκτεθειμένο κάποιο σημείο του σώματός σας όπως τα πόδια σας ή η πλάτη σας. Και όμως κάνετε λάθος διότι ακόμα και τελείως καλυμμένη αν είστε μπορείτε να δείχνετε αισθησιακή αρκεί να έχετε επιλέξει το κατάλληλο ύφασμα. Η ιδανικότερη επιλογή είναι το δερμάτινο είτε στην αυθεντική του εκδοχή είτε στη vinyl που θα σας κάνει ακαταμάχητες με ένα rock σεξαπίλ.

sexy-in-winter-11.jpg 3. Lace Insert

Ένα μυστικό όπλο του street style set για μία σέξι θηλυκή πινελιά στα σύνολά τους είναι να αφήνουν να ξεπροβάλει από κάποιο σημείο δαντέλα. Για παράδειγμα κάτω από μία ασύμμετρη φούστα μπορείτε να φορέσετε ένα μίνι νεγκλιζέ ή μέσα από ένα πλεκτό με βαθύ και αποκαλυπτικό V ντεκολτέ ένα lingerie top. Είναι μία προσθήκη που εξιτάρει τη φαντασία πολλών ανδρών.

sexy-in-winter-3-2o5Eb.jpg

4. Crop Top

Τα μικροσκοπικά αυτά μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά σας δε φοριούνται μόνο το καλοκαίρι αλλά ολόκληρο τον χρόνο αρκεί φυσικά να συνδυαστεί σωστά, δηλαδή με ένα μακρύ παντελόνι όπως ένα jean ή μία ψηλόμεση παντελόνα και ένα super ζεστό παλτό. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να επιλέξετε σοφά το μπλουζάκι με το οποίο θα το συνδυάσετε, αλλά και μέχρι που θα φτάνει το παντελόνι σας σύμφωνα με τον σωματότυπό σας και την περιοχή της κοιλιάς σας.

sexy-in-winter-7.jpg 5. Over the Knee Botts

Ένα πολύ απλός και παλιός αλλά πάντα σύγχρονος τρόπος είναι απλά να φορέσετε ένα ζευγάρι ψηλές μπότες εκείνες που ξεπερνάνε το γόνατο και αναδεικνύουν υπέροχα τα πόδια σας ειδικά εάν έχουν και ψηλό τακούνι. Με πρώτη διδάξασα τη Julia Roberts στη ταινία Pretty Woman αυτό το παπούτσι έχει αναδειχθεί στο πιο σέξι όμως προσέξτε πολύ την υπερβολή. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με τη μίνι φούστα, ενώ με ένα απλό κλειστό top είναι το ιδανικό combo.

sexy-in-winter-5-GsF28.jpg 6. Sheer

Άλλο ένα ύφασμα ιδιαίτερα σέξι και αισθησιακό είναι η διαφάνεια η οποία μάλιστα είναι και μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν. Οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές από τις ελαφρώς διαφανείς φούστες μέχρι τα στενά κορμάκια που δεν κρύβουν απολύτως τίποτα. Ό,τι και να επιλέξετε να θυμάστε πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο πόσο δέρμα θα δείξετε ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω μέρος του σώματός σας.

sexy-in-winter-2-xwtTc.jpg

Πηγή: glow.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.