5 γευστικές συνταγές συνοδευτικών για τα φετινά cocktail parties

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες τα σπίτια όλων μας θα γεμίσουν από κόσμο. Είτε γιορτάζουμε, είτε όχι οι συναντήσεις με φίλους και συγγενείς θα είναι πολλές. Η νέα όμως μόδα επιτάσσει εκτός από τα κλασσικά ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να γίνονται και μερικά cocktail parties.

Δες, λοιπόν, μερικές συνταγές οι οποίες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο πάρτι σου. Δε θα χρειαστεί να περάσεις όλη την ημέρα στην κουζίνα και οι φίλοι σου θα τα ευχαριστηθούν δεόντως.

-Κόψε μία λευκή μπαγκέτα σε μικρές φέτες και άλειψέ τις με τυρί κρέμα. Έπειτα, πρόσθεσε τον καπνιστό σολομό και το φρέσκο άνηθο.

1449252590 delish crostini smoked salmon 349dc

-Πάνω σε κάθε φέτα της μπαγκέτας τοποθέτησε λίγο blue cheese με μία λεπτή φέτα αχλαδιού και λίγα τριμμένα καρύδια. Για ακόμη πιο λαχταριστή γεύση, πριν τα σερβίρεις, ρίξε τους λίγο μέλι.

1449252596 delish crostini blue cheese pear 18a08

-Αυτή η συνταγή θα σου θυμίσει κάπως το… club sandwich. Άπλωσε πάνω στις φέτες σου λίγη μαγιονέζα και μετά απλά πρόσθεσε ένα μικρό κομμάτι μαρουλιού και λίγο μπέικον. Μπορείς γενικώς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε sauce σου αρέσει.

1449252598 delish crostini blt c2ed8

-Τα συγκεκριμένα starters περιέχουν πέστο με κρέμα τυριού και τριμμένο κόκκινο πιπέρι. Καλό θα ήταν πριν απλώσεις όλα τα υλικά πάνω στο ψωμί, να τα ζεστάνεις για λίγο στο φούρνο, έτσι ώστε να γίνουν πιο τραγανά.

1449252600 delish crostini pesto 26d2c

-Κόψε μερικές φέτες ψωμιού, άλειψέ τις με ελάχιστο βούτυρο και λίγη κόκκινη σάλτσα. Τοποθέτησε πάνω τους τριμμένη μοτσαρέλα, μερικά κομματάκια ζαμπόν και μανιταριού και τέλος πρόσθεσε (αν θες) λίγο πεπερόνι. Ψήσε τα για ελάχιστο χρόνο στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και το ψωμί να γίνει τραγανιστό.

1449252593 delish crostini pizza f57d1

Πηγή: http://www.queen.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.