Η ΑΕΚ πήρε το… όπλο της τα παίζει όλα για όλα το Σάββατο με Άρη

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ νίκησε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έπιασε τον Άρη στη βαθμολογία των πλέι οφ στους 56 βαθμούς.

Η Ένωση έδειξε να αφήνει πίσω τις άσχημες εμφανίσεις παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο με αντίπαλο τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χατζισαφί άνοιξε το σκορ στο 39′, ο Άμπραμπατ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και ο Κριχόβιακ το έκλεισε στο 60′.

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (73΄ Μισελέν), Τσούμπερ (78′ Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ (67′ Τάνκοβιτς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64′ Μίνα), Καραχάλιος, Στάνκο (72′ Σιόντης), Λιάσος (46′ Παντελάκης), Σνάιντερ, Κύρκος (46′ Οικονομόπουλος), Περέα (64′ Μπρένερ).

Η Ένωση το Σάββατο ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το κομβικό ματς με τον Άρη, ενώ κλείνει τη σεζόν με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία μετά το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι:

Ολυμπιακός 79
ΠΑΟΚ 60
Άρης 56
ΑΕΚ 36
Παναθηναϊκός 55
ΠΑΣ Γιάννινα 46

Στο ματς που προηγήθηκε ο Άρης με εξαιρετικό γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 63′ νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ. Η νέα ήττα προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Δικεφάλου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε σε αυτούς που αποδοκίμαζαν, τους μίλησε και στο τέλος αποχώρησε με χειροκροτήματα και συνθήματα για να φέρει η ομάδα τους το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79′ Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (66′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (66′ Μιτρίτσα), Μουργκ (66′ Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (68′ Σάκιτς), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μπερτόγλιο (79′ Πάλμα), Ιτούρμπε (85′ Δεληζήσης), Μαντσίνι (79′ Γκαρσία), Καμαρά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.