Γκολ & θέαμα από τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα

Στη Ρώμη, ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος με τον Τάσο Παπαπέτρου, διαιτητή του αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ, που έληξε ισόπαλος 2-2.

Στο Ολύμπικο η Ρόμα ήθελε να «ξεπλύνει» την ντροπή για τη συντριβή με 6 – 1 στη Νορβηγία από τη Μπόντο Κλιμτ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πάλι δύσκολα στην ιταλική ομάδα με το γκολ του Σολμπάκεν στο 45’.

Στο 54’ ο Ελ Σαραουι ισοφάρισε σε 1 – 1 ,αλλά ο Μποτέιμ έδωσε εκ νέου πλεονέκτημα στην νορβηγική ομάδα στο 65ο λεπτό.

Η Ρόμα «απάντησε» με το γκολ του Ιμπάνεθ στο 84’ 2 – 2 το τελικό σκορ με την επιβεβαίωση της τεχνολογίας, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο «έβραζε» κατά του διαιτητή Παπαπέτρου και των Ελλήνων βοηθών του για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε αντίστοιχα χέρια του Μπρέντε Μόε και του Μόρτεν Κόραντσεν.

Ο τεχνικός της Ρόμα δικαιώνεται από την εικόνα αλλά στο Europa Conference League δεν γίνεται χρήση VAR.

Στο Λονδίνο σε άλλο ματς της  διοργάνωσης, η Τότεναμ με νέο προπονητή τον Αντόνιο Κόντε ήταν αρχικά εκρηκτική κόντρα στη Φίτεσε. Ο Σον στο 14ο και ο Λούκας Μόουρα στο 22ο λεπτό έβαλαν τις βάσεις και ακολούθησε το 3 –  0 για τους Λονδρέζους με το αυτογκόλ του Ράσμουσεν λίγο πριν το ημίωρο.

Ο αμυντικός της Φίτεσε ωστόσο εξιλεώθηκε μειώνοντας σε 3 – 1 στο 32’ και στο 38’ ο Μπέρο πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ολλανδική ομάδα. Το 3 – 2 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης παρά τις τρεις αποβολές, του Ρομέρο για την Τότεναμ και των Ντεκχί και Σούμπερτ για τη Φίτεσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.