Γεωργία-Ελλάδα 0-2

Πολύτιμη νίκη με 2-0 πέτυχε η Ελλάδα στο Μπατούμι κόντρα στη Γεωργία και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λύτρωσε ο Τάσος Μπακασέτας με πέναλτι στο 90′. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημήτρης Πέλκας σφράγισε τη νίκη της εθνικής μας, η οποία την Τρίτη θα αντιμετωπίσει στη Στοκχόλμη τη Σουηδία σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Αν και όλα έδειχνα ότι ο αγώνας θα λήξει χωρίς γκολ, στο 90′ ο διαιτητής μέσω VAR υπέδειξε πέναλτι για χέρι και ο Μπακασέτας εκτέλεσε και έγραψε το 0-1, Η Εθνική ομάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 95′ με τον Πέλκα και έτσι παραμένει στο -3 από τη 2η Σουηδία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη εκτός έδρας.

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια, Λομπζανίτζε, Τσακβετάτζε (60′ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (60′ Οκριασβίλι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85′ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (78′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Πέλκας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Ισπανία (6) 13

2. Σουηδία (5) 12

3. Ελλάδα (5) 9

4. Κόσοβο (6) 4

5. Γεωργία (6) 1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.