Λίνκολν-ΠΑΟΚ 0-2: Με… αγγαρεία πήρε το τρίποντο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και έδειξε να… βαριέται στο Γιβραλτάρ, κατάφερε τελικά να πάρει το διπλό στην έδρα της Λίνκολν (0-2).

Οι Θεσσαλονικείς, με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με την πρεμιέρα της Super League, στην κανονική διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν άθλιοι, δείγμα της βαρεμάρας, αλλά στις καθυστερήσεις ο Άκπομ βρήκε δίχτυα και… ταρακούνησε τα πράγματα, ανοίγοντας το σκορ για την ελληνική ομάδα κόντρα στους ημιεπαγγελματίες της Λίνκολν.

Ο ΠΑΟΚ ανασυντάχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κάνοντας απλά τα βασικά έφτασε στο 56’ στο 2-0 με τον Μιτρίτσα. Βέβαια, χρειάστηκε και ο Πασχαλάκης να βάλει «στοπ» δύο φορές στους γηπεδούχους για να μπορέσει η ομάδα του Λουτσέσκου να διαχειριστεί το ματς και να φτάσει στη νίκη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κοπεγχάγη επιβλήθηκε της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-1, με τους Σλοβάκους να είναι ο επόμενος αντίπαλος του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Οι συνθέσεις:

Λίνκολν (Mάικ Μακ Ελγουεϊ): Σολέρ, Βάισεμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67’ Τζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανιόν (62’ Ρόναν), Αράιζα (81’ Πίκοκ), Καραγέρο (81’ Σέρτζαντ), Κίκε Γκόμες (62’ Οκράν)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο (44’ Μιχαηλίδης), Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ (83’ Βιεϊρίνια), Μιτρίτσα (73’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ακπόμ (82’ Κούτσιας)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.