Βήμα πρόκρισης έκανε ο Ολυμπιακός 1-0 την Νέφτσι Μπακού – BINTEO

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, επικρατώντας στο Φάληρο 1-0 της Νέφτσι Μπακού με έξοχο γκολ του Μαντί Καμαρά στο 29΄, σε ένα παιχνίδι «ειδικών συνθηκών» για τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε με σύνθεση ανάγκης καθώς είχε πολλούς βασικούς εκτός αποστολής για διάφορους λόγους, είδε τον Μπουχαλάκη να τραυματίζεται και να αποχωρεί νωρίς, τον σκόρερ του να αποβάλλεται στο 43΄, αλλά εν τέλει κατάφερε να κρατήσει το σκορ ως το τέλος και θα πάει την άλλη Τετάρτη στο Μπακού έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος του, παρά το ισχνό σκορ.

Η εξέλιξη βοήθησε τον Ολυμπιακό να κρατήσει μπάλα, να την κυκλοφορήσει και να πάρει ανάσες, την ώρα που ο Μαρτίνς, σε αυτό το παιχνίδι «ειδικών συνθηκών» προσπάθησε να κάνει διαχείριση δυνάμεων στους παίκτες του και να «σβήσει» το παιχνίδι, όπως κι έγινε.

champions-league-o-olympiakos-ekane-to-proto-vima-561441697

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 43΄ Μαντί Καμαρά – 63΄ Τσελίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουχαλάκης, Μάρκοβιτς, Σουρλής – Αλασκάροφ, Μαχμούντοφ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (78΄ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (18΄ Βαλμπουενά), Καμαρά, Κουντέ (68΄ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς (46΄ Σισέ), Μασούρας, Χασάν (78΄ Αγκιμπού Καμαρά).

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ (Αμίρ Αμπάσοφ): Μαμάντοφ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Αλασκάροφ (45΄+1 Αμπάσοφ), Μαχμούντοφ (89΄ Μπας), Κόλι (86΄ Νακάφεφ), Χαραμίζ, Τσελίκ, Λαβάλ, Μπουγκρίν (86΄ Μπουλούντοφ), Μαμαντού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.