Ισπανία – Σουηδία 0-0: Το απογοητευτικό γύρω γύρω όλοι των Φούριας Ρόχας

Η Ισπανία είχε κατοχή μπάλας στο 74%, αλλά έπαιξε ανούσια, χωρίς ρυθμό και η Σουηδία την κράτησε εύκολα στο πρώτο 0-0 του Euro 2020, καθιστώντας απολύτως ανοικτό πλέον τον 5ο όμιλο.

 

Θεωρητικά συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη Ισπανία ο τίτλος είναι περισσότερο βάσει του ονόματος και της φανέλας και όχι επειδή έχει ανταγωνιστικό ρόστερ. Και τα πιτσιρίκια του Λουίς Ενρίκε φρόντισε πρώτη απ’ όλους να τα προσγειώσει η Σουηδία, που με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ολσεν, πήρε το 0-0 και έβαλε φωτιά στο γκρουπ.

Οι Φούριας Ρόχας μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και γενικότερα μέχρι το ημίχρονο άσκησαν έντονη πίεση στον Ολσεν. Ωστόσο, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ και κράτησε όρθια τη χώρα του. Το έκανε σε αρκετές περιπτώσεις, με πιο έντονες τις επεμβάσεις του στην εξ επαφής κεφαλιά του Ολμο (16′) και στο σουτ του Μοράτα (23′).

Λίγο αργότερα (38′) είδε τον Μοράτα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο τετ α τετ, ενώ στο 41′ οι Σουηδοί είχαν την πιο σπουδαία στιγμή στο ματς για να σκοράρουν. Σε μία περίεργη φάση ο Ισάκ πλάσαρε, ο Γιορέντε πήγε να διώξει, αλλά για καλή του τύχη δεν έβαλε αυτογκόλ, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.